SebolA4 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Dobry Byda i Jo.Do zoba. Są rezacze,ja pierdziu http://www.joemonster.org/art/19175/Jaki_to_samochod_
tomaszstn Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Tak będę. A wziąłbyś kompa? Ja będę po 19.00 Dobry Byda i Jo.Do zoba. Są rezacze,ja pierdziu http://www.joemonster.org/art/19175/Jaki_to_samochod_ Rezacze, kto to mówi widzę że masz chrapkę na zderzak
SebolA4 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Chrapek to ja mam dużo na różne rzeczy, tylko problem z tym,że istnieje ograniczenie w postaci kasy i muszę wybrać jedną.Pogadamy dziś :>
tomaszstn Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Mogę wziąć, a co dolega ? A tak przy silniczku zobaczymy Chrapek to ja mam dużo na różne rzeczy, tylko problem z tym,że istnieje ograniczenie w postaci kasy i muszę wybrać jedną.Pogadamy dziś :> Bendziem sprawować [br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 17:21_________________________________________________No i na odstresowanie kebabik
Bulik Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 siema po robocie ...pany ma ktoś szpeca od TV .mam problem,efekt jest taki jakby była spalona końcówka mocy,ale potrzebuje kogoś kto to może zdiagnozować
tomaszstn Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 siema po robocie ...pany ma ktoś szpeca od TV .mam problem,efekt jest taki jakby była spalona końcówka mocy,ale potrzebuje kogoś kto to może zdiagnozować W zabrzu jest za***isty gościu, ja z Gliwic jeździłem do niego aby mi TV naprawił. Sprawdzałem teraz i jak dobrze widzę to jest na ul. Bałtyckiej.
Bulik Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 siema po robocie ...pany ma ktoś szpeca od TV .mam problem,efekt jest taki jakby była spalona końcówka mocy,ale potrzebuje kogoś kto to może zdiagnozować W zabrzu jest za***isty gościu, ja z Gliwic jeździłem do niego aby mi TV naprawił. dawaj namiary
tomaszstn Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 siema po robocie ...pany ma ktoś szpeca od TV .mam problem,efekt jest taki jakby była spalona końcówka mocy,ale potrzebuje kogoś kto to może zdiagnozować W zabrzu jest za***isty gościu, ja z Gliwic jeździłem do niego aby mi TV naprawił. dawaj namiary Od Tarnopolskiej w prawo, ul. Bałtycka po lewej stronie w kamienicy
Bulik Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 siema po robocie ...pany ma ktoś szpeca od TV .mam problem,efekt jest taki jakby była spalona końcówka mocy,ale potrzebuje kogoś kto to może zdiagnozować W zabrzu jest za***isty gościu, ja z Gliwic jeździłem do niego aby mi TV naprawił. dawaj namiary Od Tarnopolskiej w prawo, ul. Bałtycka po lewej stronie w kamienicy a nie orientujesz sie jak tam jest otwarte w soboty ?
Mario22 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 ja wpadne przed 20 sie przywitac na 30 min potem kebab i do roboty
tomaszstn Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 siema po robocie ...pany ma ktoś szpeca od TV .mam problem,efekt jest taki jakby była spalona końcówka mocy,ale potrzebuje kogoś kto to może zdiagnozować W zabrzu jest za***isty gościu, ja z Gliwic jeździłem do niego aby mi TV naprawił. dawaj namiary Od Tarnopolskiej w prawo, ul. Bałtycka po lewej stronie w kamienicy a nie orientujesz sie jak tam jest otwarte w soboty ? Nie mam pojęcia ale myślę że do 13.00 jest szansa. Ja zawsze jeździłem w tygodniu.
piterra Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 mam tu coś http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bJSakvx3J2E#![br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 18:36_________________________________________________i jeszcze następne zjeby
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Dzis sie spoznie i to tak sporo Jak by to kogoś interesowało
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 po zlociku - jak zwykle przejedzony na maxa
tomaszstn Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Po spociku i pysznym kebabiku w świetnym gronie Czester dziękuję za sprawdzenie
SebolA4 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Pojedzone + pogadane w doborowymTowarzystwie = Udany spot
Mario22 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 A my znów razem.... po spociku po kebabiku to teraz czas na ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wkońcu ostatnia nocka...
Rekomendowane odpowiedzi