Mario22 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 dobra spadam do wyra bo od 3.00 na nokach i po 900km trasy czas sie wyspac bo na rano arbajt nara Szczęśliwej i bezpiecznej drogi/pracy Jaki ty miły jesteś... co ta miłosc z toba robi .. :polew: A co Ty na Pucka tutaj jedziesz? Chcesz się odegrać za posty z Żorskich? :polew: :polew: :polew: :polew: Ja pucka nie jade... to jest przekaz tylko i wyłacznie do niego i tylko on wie o co mi chodzi ... :tongue4: więc na siłe nie próbuj mi dowalac bo nie ma sensu ...
Pucek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Mario, wydaje Ci się, zawsze byłem miły, tylko nie dla Ciebie :>
tomaszstn Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 dobra spadam do wyra bo od 3.00 na nokach i po 900km trasy czas sie wyspac bo na rano arbajt nara Szczęśliwej i bezpiecznej drogi/pracy Jaki ty miły jesteś... co ta miłosc z toba robi .. :polew: A co Ty na Pucka tutaj jedziesz? Chcesz się odegrać za posty z Żorskich? :polew: :polew: :polew: :polew: Ja pucka nie jade... to jest przekaz tylko i wyłacznie do niego i tylko on wie o co mi chodzi ... :tongue4: więc na siłe nie próbuj mi dowalac bo nie ma sensu ... Tylko musisz wziąźć poprawkę na to iż czasami coś się usłyszy a ja nie należę do małointeligentnych
Mario22 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Mario, wydaje Ci się, zawsze byłem miły, tylko nie dla Ciebie :> :polew: oj ty moje małe tamagoczi ... :polew: [br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 22:23_________________________________________________ dobra spadam do wyra bo od 3.00 na nokach i po 900km trasy czas sie wyspac bo na rano arbajt nara Szczęśliwej i bezpiecznej drogi/pracy Jaki ty miły jesteś... co ta miłosc z toba robi .. :polew: A co Ty na Pucka tutaj jedziesz? Chcesz się odegrać za posty z Żorskich? :polew: :polew: :polew: :polew: Ja pucka nie jade... to jest przekaz tylko i wyłacznie do niego i tylko on wie o co mi chodzi ... :tongue4: więc na siłe nie próbuj mi dowalac bo nie ma sensu ... Tylko musisz wziąźć poprawkę na to iż czasami coś się usłyszy a ja nie należę do małointeligentnych Mocne słowa widze masz wysokie mniemanie o sobie ... :polew: :polew: :polew: taki NARCYZ ... :polew:
tomaszstn Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Mario, wydaje Ci się, zawsze byłem miły, tylko nie dla Ciebie :> :polew: oj ty moje małe tamagoczi ... :polew: [br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 22:23_________________________________________________ dobra spadam do wyra bo od 3.00 na nokach i po 900km trasy czas sie wyspac bo na rano arbajt nara Szczęśliwej i bezpiecznej drogi/pracy Jaki ty miły jesteś... co ta miłosc z toba robi .. :polew: A co Ty na Pucka tutaj jedziesz? Chcesz się odegrać za posty z Żorskich? :polew: :polew: :polew: :polew: Ja pucka nie jade... to jest przekaz tylko i wyłacznie do niego i tylko on wie o co mi chodzi ... :tongue4: więc na siłe nie próbuj mi dowalac bo nie ma sensu ... Tylko musisz wziąźć poprawkę na to iż czasami coś się usłyszy a ja nie należę do małointeligentnych Mocne słowa widze masz wysokie mniemanie o sobie ... :polew: :polew: :polew: taki NARCYZ ... :polew: Wręcz przeciwnie Ja się nie oceniam, wolę jak to inni robią
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 11:55_________________________________________________ siemano po długiej trasie szybkie oględziny sprawdzenie czujnikami wszelakiej maści i przywieźliśmy taki oto wózek http://allegro.pl/show_item.php?item=2054281707 na razie po trasie spisuje się znakomicie Na OZetach siemianowych no ale powiem ci, że na tej maździe się super prezentują te mazdy są takie tanie ? nie ....to audi są drogie
Rekomendowane odpowiedzi