Pelex Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 no mój też po mieście na 50 kilometrów
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 no mój też po mieście na 50 kilometrów Ty masz automata ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i wage czołgu ...
Arturoo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 no mój też po mieście na 50 kilometrów :good: a mi nikt nie wierzy ,że można zejść na 6L w 2.5 +q + tip
hubtychy Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 widziałem[br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 21:11_________________________________________________wkład finansowy dalej X2 Juz poprawiłem... teraz możesz kupować .... 6 litrów to Ci to pali chyba jak jedziesz z górki,albo nie przekraczasz 2k obrotów Normalna jazda eko.... to pracy mam 25 km z tego 20 autostradą i spokojnie schodze do 6 litrów a jadąc mega ekonomicznie wskazuje spalanie na poziomie 5,7 litra ... :gwizdanie: :gwizdanie: Ty nie potrafisz jeździć ekonomicznie :polew:
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 widziałem[br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 21:11_________________________________________________wkład finansowy dalej X2 Juz poprawiłem... teraz możesz kupować .... 6 litrów to Ci to pali chyba jak jedziesz z górki,albo nie przekraczasz 2k obrotów Normalna jazda eko.... to pracy mam 25 km z tego 20 autostradą i spokojnie schodze do 6 litrów a jadąc mega ekonomicznie wskazuje spalanie na poziomie 5,7 litra ... :gwizdanie: :gwizdanie: Ty nie potrafisz jeździć ekonomicznie :polew: Czasem mi się udaje jak jestem chory albo głowa mnie boli...
Arturoo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 widziałem[br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 21:11_________________________________________________wkład finansowy dalej X2 Juz poprawiłem... teraz możesz kupować .... 6 litrów to Ci to pali chyba jak jedziesz z górki,albo nie przekraczasz 2k obrotów Normalna jazda eko.... to pracy mam 25 km z tego 20 autostradą i spokojnie schodze do 6 litrów a jadąc mega ekonomicznie wskazuje spalanie na poziomie 5,7 litra ... :gwizdanie: :gwizdanie: Ty nie potrafisz jeździć ekonomicznie :polew: Czasem mi się udaje jak jestem chory albo głowa mnie boli... to widzę ,że u dziewczyny też masz wytłumaczenie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 21:42_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: nie mogłem się powstrzymać
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 widziałem[br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 21:11_________________________________________________wkład finansowy dalej X2 Juz poprawiłem... teraz możesz kupować .... 6 litrów to Ci to pali chyba jak jedziesz z górki,albo nie przekraczasz 2k obrotów Normalna jazda eko.... to pracy mam 25 km z tego 20 autostradą i spokojnie schodze do 6 litrów a jadąc mega ekonomicznie wskazuje spalanie na poziomie 5,7 litra ... :gwizdanie: :gwizdanie: Ty nie potrafisz jeździć ekonomicznie :polew: Czasem mi się udaje jak jestem chory albo głowa mnie boli... to widzę ,że u dziewczyny też masz wytłumaczenie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 21:42_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: nie mogłem się powstrzymać No lekko ... uniwersalne to jest... Kędzior juz na tym jedzie ze 2 lata jak trza na spota wpaśc ... :polew:
tomaszstn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 rankiem Siemanko Guru widzisz Twój podpis na forum nic nie dał. ACTA podpisane przez Polskę :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 08:23_________________________________________________ Mogłeś napisać że im kropka dasz
tomaszstn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 A Ty co, nie w pracy?[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 10:44_________________________________________________Acha i jeszcze chciałem się zapytać co z tym siedzeniem Może miałbyś sekundę aby pomóc kolegom. Jeśli byłby jakiś kłopot z transportem to ja mogę podjechać do Ciebie i razem byśmy się wybrali do tego Zabrza
Polko_V Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 jak to staro grubsko tradycja koże... Szczęść Boże
Rekomendowane odpowiedzi