Pelex Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 nara pany spadam bateryja mi się kończy w lapie
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 nara pany spadam bateryja mi się kończy w lapie
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 O curva nie ... :wallbash: :wallbash: :wallbash: yes yes yes Jak to założysz to Twoja Cie zostawi i zakocha się we mnie ... :polew: :polew: :polew: Ale Ty pisałeś że kobiety są to jak to w końcu jest? No tak bo jak na niektórych patrze i czytam co piszą to jestem za tym żeby samce z samicami nie sypiały razem ... Popieram Aborcje ... :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 nara pany spadam bateryja mi się kończy w lapie Ty masz kompa jak Piterra A6... jedzie mu tylko 15 min ... :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 O curva nie ... :wallbash: :wallbash: :wallbash: yes yes yes Jak to założysz to Twoja Cie zostawi i zakocha się we mnie ... :polew: :polew: :polew: Ale Ty pisałeś że kobiety są to jak to w końcu jest? No tak bo jak na niektórych patrze i czytam co piszą to jestem za tym żeby samce z samicami nie sypiały razem ... Popieram Aborcje ... :polew: :polew: Jesteś za legalnym zabijaniem
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Doczytałem do końca, ale porażka, jednak wszystko pasuje, każdy kto ma małego pyrdka to napinacz
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 O curva nie ... :wallbash: :wallbash: :wallbash: yes yes yes Jak to założysz to Twoja Cie zostawi i zakocha się we mnie ... :polew: :polew: :polew: Ale Ty pisałeś że kobiety są to jak to w końcu jest? No tak bo jak na niektórych patrze i czytam co piszą to jestem za tym żeby samce z samicami nie sypiały razem ... Popieram Aborcje ... :polew: :polew: Jesteś za legalnym zabijaniem Aborcja... Eutanazja ... to powinien być każdego wybór ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:52_________________________________________________ Doczytałem do końca, ale porażka, jednak wszystko pasuje, każdy kto ma małego pyrdka to napinacz Pucol sie ciesz... wazne że strony leca ostro do przodu ... i znów impreza... :naughty: Na ostyatnich Katowickich w City Rocku było bardzo fajnie i na pizzy Wigilijnej więc jest OK
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Eee tam strony, jak będzie taka organizacja to żadnej imprezy i tak nie zorganizujemy
diman Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Eee tam strony, jak będzie taka organizacja to żadnej imprezy i tak nie zorganizujemy bo miętka faja jesteś odkąd masz dziewczynę
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 Doczytałem do końca, ale porażka, jednak wszystko pasuje, każdy kto ma małego pyrdka to napinacz [br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:56_________________________________________________ Eee tam strony, jak będzie taka organizacja to żadnej imprezy i tak nie zorganizujemy bo miętka faja jesteś odkąd masz dziewczynę :polew:
stanley Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Eee tam strony, jak będzie taka organizacja to żadnej imprezy i tak nie zorganizujemy bo miętka faja jesteś odkąd masz dziewczynę jak to zabrzmiało
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Eee tam strony, jak będzie taka organizacja to żadnej imprezy i tak nie zorganizujemy bo miętka faja jesteś odkąd masz dziewczynę Tak jest Diman ma racje ... :good: :good: :good: a na spoty wpadasz raz na rok ... :sick3:
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 O curva nie ... :wallbash: :wallbash: :wallbash: yes yes yes Jak to założysz to Twoja Cie zostawi i zakocha się we mnie ... :polew: :polew: :polew: Ale Ty pisałeś że kobiety są to jak to w końcu jest? No tak bo jak na niektórych patrze i czytam co piszą to jestem za tym żeby samce z samicami nie sypiały razem ... Popieram Aborcje ... :polew: :polew: Jesteś za legalnym zabijaniem Aborcja... Eutanazja ... to powinien być każdego wybór ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja mam inne zdanie na ten temat
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Yebane gamonie, jak mogę to wpadam :gwizdanie: A Ty dziadku Diman, powinieneś w ogóle się tutaj na ten temat nie odzywać :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Eee tam strony, jak będzie taka organizacja to żadnej imprezy i tak nie zorganizujemy caly czas sie czepiasz ze slaba organizacja a sam cos zorganizowales? :gwizdanie:
diman Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Yebane gamonie, jak mogę to wpadam :gwizdanie: A Ty dziadku Diman, powinieneś w ogóle się tutaj na ten temat nie odzywać :gwizdanie: hmmm toś mi teraz doje..bał normalnie grozą zawiało
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 Eee tam strony, jak będzie taka organizacja to żadnej imprezy i tak nie zorganizujemy caly czas sie czepiasz ze slaba organizacja a sam cos zorganizowales? :gwizdanie: Pucek się pojawił i same grube teksty
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Eee tam strony, jak będzie taka organizacja to żadnej imprezy i tak nie zorganizujemy caly czas sie czepiasz ze slaba organizacja a sam cos zorganizowales? :gwizdanie: Pucek się pojawił i same grube teksty malo kiedy jest na forum wiec trzeba wykorzystac kazda chwile zeby mu zycie umilic :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi