egon47 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Majki a co z Tobą ? wszyscy już zapomnieli jak wyglądasz tak dawno Cię na zlociku nie było[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 19:04_________________________________________________Tym co nie mogę przyjechać na noc do Leśnej proponuję zebrać się w jedno autko i przyjechać przynajmniej na grilla - daleko nie macie Kto to jest Majki ??
MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Majki a co z Tobą ? wszyscy już zapomnieli jak wyglądasz tak dawno Cię na zlociku nie było[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 19:04_________________________________________________Tym co nie mogę przyjechać na noc do Leśnej proponuję zebrać się w jedno autko i przyjechać przynajmniej na grilla - daleko nie macie Kto to jest Majki ?? E taki tam nowy jestem i co chwile widuje Twoje A4 na chorzowskiej
egon47 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Majki a co z Tobą ? wszyscy już zapomnieli jak wyglądasz tak dawno Cię na zlociku nie było[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 19:04_________________________________________________Tym co nie mogę przyjechać na noc do Leśnej proponuję zebrać się w jedno autko i przyjechać przynajmniej na grilla - daleko nie macie Kto to jest Majki ?? E taki tam nowy jestem i co chwile widuje Twoje A4 na chorzowskiej To jest bardzo mozliwe
H4mm3R Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Tym co nie mogę przyjechać na noc do Leśnej proponuję zebrać się w jedno autko i przyjechać przynajmniej na grilla - daleko nie macie Postaram się wpaść
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Opublikowano 13 Lutego 2012 :good: na Ciebie Hamer to zawsze można liczyć
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Tym co nie mogę przyjechać na noc do Leśnej proponuję zebrać się w jedno autko i przyjechać przynajmniej na grilla - daleko nie macie ja jeszcze nic nie wiem
H4mm3R Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 :good: na Ciebie Hamer to zawsze można liczyć curvus teraz patrzę że mam zjazd w piątek-sobota i nie wiem czy wyrobię
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 :good: na Ciebie Hamer to zawsze można liczyć curvus teraz patrzę że mam zjazd w piątek-sobota i nie wiem czy wyrobię na grila może wpadniemy ja na pijaństwo się nie załapię bo Kasia jest na ostatniej prostej przed porodem więc też bez alko nawet jeśli pojadę chyba ,że uda mi się ją namówić na ognicho
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Opublikowano 13 Lutego 2012 :good: na Ciebie Hamer to zawsze można liczyć curvus teraz patrzę że mam zjazd w piątek-sobota i nie wiem czy wyrobię na grila może wpadniemy ja na pijaństwo się nie załapię bo Kasia jest na ostatniej prostej przed porodem więc też bez alko nawet jeśli pojadę chyba ,że uda mi się ją namówić na ognicho najlepiej jak by w czwartek urodziła - w tedy Ty wpadasz w piątek i pijemy do soboty rana - za Twoje
Pelex Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Cześć Dimek dzieki wielkie za Vaga błąd nie wraca jest ok
diman Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Cześć Dimek dzieki wielkie za Vaga błąd nie wraca jest ok spoko jak coś to mam go zawsze w aucie i jest do dyspozycji
Pelex Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Cześć Dimek dzieki wielkie za Vaga błąd nie wraca jest ok spoko jak coś to mam go zawsze w aucie i jest do dyspozycji Jest za co jest mi troszkę głupio ze tak często cie o niego proszę i musze Ci się jakoś odwdzięczyć
diman Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Cześć Dimek dzieki wielkie za Vaga błąd nie wraca jest ok spoko jak coś to mam go zawsze w aucie i jest do dyspozycji Jest za co jest mi troszkę głupio ze tak często cie o niego proszę i musze Ci się jakoś odwdzięczyć nic od ciebie nie chce bo po to jest klub żeby sobie pomagać może ja kiedyś będę coś potrzebował to się odezwę
Pelex Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Cześć Dimek dzieki wielkie za Vaga błąd nie wraca jest ok spoko jak coś to mam go zawsze w aucie i jest do dyspozycji Jest za co jest mi troszkę głupio ze tak często cie o niego proszę i musze Ci się jakoś odwdzięczyć nic od ciebie nie chce bo po to jest klub żeby sobie pomagać może ja kiedyś będę coś potrzebował to się odezwę Wiem Dimek spamuje po prostu
diman Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Cześć Dimek dzieki wielkie za Vaga błąd nie wraca jest ok spoko jak coś to mam go zawsze w aucie i jest do dyspozycji Jest za co jest mi troszkę głupio ze tak często cie o niego proszę i musze Ci się jakoś odwdzięczyć nic od ciebie nie chce bo po to jest klub żeby sobie pomagać może ja kiedyś będę coś potrzebował to się odezwę Wiem Dimek spamuje po prostu :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Cześć Dimek dzieki wielkie za Vaga błąd nie wraca jest ok spoko jak coś to mam go zawsze w aucie i jest do dyspozycji A ostatnio w Żorach nie miałeś i taki jeden musiał Ci CLH uruchomić
Pelex Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 H4mm3R jak tam mapki do RNS-E na 2012 dużo lepsze od tych na 2011
Rekomendowane odpowiedzi