Mario22 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 ja już pochłaniam pączki :decayed: Mi moja dopiero przywiezie ... :naughty:
A4-Tomek Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 ja już pochłaniam pączki :decayed: Mi moja dopiero przywiezie ... :naughty: to dziś trzeba iść na rekord
Mario22 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 ja już pochłaniam pączki :decayed: Mi moja dopiero przywiezie ... :naughty: to dziś trzeba iść na rekord No Ty to możesz iść na rekord bo do pączka Ci dużo brakuje ... ja zjem tylko pare dla podtrzymania tradycji ...
A4-Tomek Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 ja już pochłaniam pączki :decayed: Mi moja dopiero przywiezie ... :naughty: to dziś trzeba iść na rekord No Ty to możesz iść na rekord bo do pączka Ci dużo brakuje ... ja zjem tylko pare dla podtrzymania tradycji ... pijesz do tego że jestem chudy? to że przytyć nie umiem to nie moja wina :decayed: nawet jakbym zjadł 15 to nic nie da
Mario22 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 ja już pochłaniam pączki :decayed: Mi moja dopiero przywiezie ... :naughty: to dziś trzeba iść na rekord No Ty to możesz iść na rekord bo do pączka Ci dużo brakuje ... ja zjem tylko pare dla podtrzymania tradycji ... pijesz do tego że jestem chudy? to że przytyć nie umiem to nie moja wina :decayed: nawet jakbym zjadł 15 to nic nie da Jak pokryjesz koszty operacji to z chęcią Ci troche oddam ... wkońcu trza sobie pomagać ... :decayed:
A4-Tomek Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 ja już pochłaniam pączki :decayed: Mi moja dopiero przywiezie ... :naughty: to dziś trzeba iść na rekord No Ty to możesz iść na rekord bo do pączka Ci dużo brakuje ... ja zjem tylko pare dla podtrzymania tradycji ... pijesz do tego że jestem chudy? to że przytyć nie umiem to nie moja wina :decayed: nawet jakbym zjadł 15 to nic nie da Jak pokryjesz koszty operacji to z chęcią Ci troche oddam ... wkońcu trza sobie pomagać ... :decayed: ja chcę masę mięśniową nie tłuszcz :decayed:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 11:24_________________________________________________http://moto.allegro.pl/amortyzatory-komplet-audi-a4-gwintowane-sport-kw-i2110510625.html kolejna fajna okazja na gwint ;(
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 A ja to pierdzielę .... nie po to se dbałem ,zbierałem by teraz za free oddać
A4-Tomek Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 A ja to pierdzielę .... nie po to se dbałem ,zbierałem by teraz za free oddać mięśnia piwnego nie chcesz oddać?
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Wiesz ile to wyrzeczeń mnie kosztowało :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Wiesz ile to wyrzeczeń mnie kosztowało :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Sie śmiej ile razy odmówiłem sobie gotowanych warzyw ,sałatek na poczet pieczonego golonka o słodyczach nie wspominając
Rekomendowane odpowiedzi