danielom Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zastanawiam sie co przeszkadza pogoda pod dachem
Pucek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Pojechalibyśmy podriftować na Arenę... a tak? ciapa, nie mam motywacji do przyjazdu bo jestem wykończony po robocie, ale przemyślę jeszcze
egon47 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Pojechalibyśmy podriftować na Arenę... a tak? ciapa, nie mam motywacji do przyjazdu bo jestem wykończony po robocie, ale przemyślę jeszcze Wpadaj Ty grzbiecie Rybnicki :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Pojechalibyśmy podriftować na Arenę... a tak? ciapa, nie mam motywacji do przyjazdu bo jestem wykończony po robocie, ale przemyślę jeszcze Wpadaj Ty grzbiecie Rybnicki :polew: :polew: Egon a Ty będziesz?
egon47 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Pojechalibyśmy podriftować na Arenę... a tak? ciapa, nie mam motywacji do przyjazdu bo jestem wykończony po robocie, ale przemyślę jeszcze Wpadaj Ty grzbiecie Rybnicki :polew: :polew: Egon a Ty będziesz? Ja sie melduje ze bede
tomaszstn Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Pojechalibyśmy podriftować na Arenę... a tak? ciapa, nie mam motywacji do przyjazdu bo jestem wykończony po robocie, ale przemyślę jeszcze Wpadaj Ty grzbiecie Rybnicki :polew: :polew: Egon a Ty będziesz? Ja sie melduje ze bede A o której? Bo na 18.00 to pewnie nikt nie dojedzie
egon47 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Pojechalibyśmy podriftować na Arenę... a tak? ciapa, nie mam motywacji do przyjazdu bo jestem wykończony po robocie, ale przemyślę jeszcze Wpadaj Ty grzbiecie Rybnicki :polew: :polew: Egon a Ty będziesz? Ja sie melduje ze bede A o której? Bo na 18.00 to pewnie nikt nie dojedzie mysle tak 18:30-45
tomaszstn Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Pojechalibyśmy podriftować na Arenę... a tak? ciapa, nie mam motywacji do przyjazdu bo jestem wykończony po robocie, ale przemyślę jeszcze Wpadaj Ty grzbiecie Rybnicki :polew: :polew: Egon a Ty będziesz? Ja sie melduje ze bede A o której? Bo na 18.00 to pewnie nikt nie dojedzie mysle tak 18:30-45 no ja myśle że tak samo
Pucek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Dobra, to przyjadę z Anną (muszę bo jest u mnie )
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Dobra, to przyjadę z Anną (muszę bo jest u mnie ) współczucia :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 chciałem dzisiaj do was podjechać, ale po zjedzeniu w robocie ostrej pizzy, moje plany legły w gruzach
Mario22 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 chciałem dzisiaj do was podjechać, ale po zjedzeniu w robocie ostrej pizzy, moje plany legły w gruzach Wymówka jak u tego z Sosnowca ... :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 sorry pany nie dojechałem musiałem jeszcze zakupy zaliczyć i sie wszystko przedłużyło może za tydzień :gwizdanie: dojade
stanley Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 chciałem dzisiaj do was podjechać, ale po zjedzeniu w robocie ostrej pizzy, moje plany legły w gruzach Wymówka jak u tego z Sosnowca ... :gwizdanie: spierdalay
danielom Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Dzieki Panie i Panowie za "bombowego" spota :decayed:
tomaszstn Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 No i po spociku, cholera jakbym wiedział że tylko tyle aut przyjedzie to nie dzwoniłbym że jest tam bomba. Chciałem zrobić dla nas więcej miejsca
Rekomendowane odpowiedzi