diman Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Coś tu cicho i spokojnie ... się imprezuje ja niestety z racji mojego malucha musiałem już wrócić ale poimprezował bym jeszcze dobrze, że ta Bukowina już niedługo
Arturoo Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 ...z rana zioooomy To ja w takim razie przybrałem dziś jak tak patrzę na godzinę ,o której się kolega witał
tomaszstn Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Ło żesz ale tu na końcu różowo, trzeba to przełamać
Guregoru Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Ło żesz ale tu na końcu różowo, trzeba to przełamać No i gdzie się wpier... między wódkę a zakąskę
tomaszstn Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Ło żesz ale tu na końcu różowo, trzeba to przełamać No i gdzie się wpier... między wódkę a zakąskę Bo sie jakoś gejowsko zrobiło
miron78 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 po spędzeniu wczoraj całego dnia w garażu dziś już było śmiganko z rogalem od ucha do ucha Pakiet S4 na furce - koła letnie też - i muszę przyznać fura wygląda 2 razy groźniej niż się spodziewałem są małe niedociągnięcia, yły małe nispodzianki ale ogólnie jest MEGA - zostały mi jeszcze do ogarnięcia listwy wew. i zew. + kosmetyka wew. i zew. i będzie OK ( myślę że w następną sobotę uda mi się to ogarnąć ) bo niestety w tygodniu zero szans
egon47 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 po spędzeniu wczoraj całego dnia w garażu dziś już było śmiganko z rogalem od ucha do ucha Pakiet S4 na furce - koła letnie też - i muszę przyznać fura wygląda 2 razy groźniej niż się spodziewałem są małe niedociągnięcia, yły małe nispodzianki ale ogólnie jest MEGA - zostały mi jeszcze do ogarnięcia listwy wew. i zew. + kosmetyka wew. i zew. i będzie OK ( myślę że w następną sobotę uda mi się to ogarnąć ) bo niestety w tygodniu zero szans Ty nowy a kim Ty jestes?? :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi