diman Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 kurde ale mam smaka założyć letni felunek tylko nie mam opon a szkoda mi te stare zakładać a potem je znowu ściągać jak coś zakupie Warto warto ... a zawsze to lepsza prezencja na Bukowinie ... chyba nie pozwolisz na to żeby Twój syn na pierwszy w życiu Ogólnopolski podjechał na byle jakiej feldze i zimowkach ... byle jaka to ona nie jest bo to ORI AUDI 16' na konkretnej zimówce Dunlopa Siema, diman co sie przejmujesz ja wale na 15" i to jeszcze stalówce, dupce to i tak auto bedzie stało do niedzieli, liczy sie zabawa i %% Prawdziwy Klubowicz Napić to się możesz w domu, tam się jedzie pokazać szpaner
H4mm3R Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 kurde ale mam smaka założyć letni felunek tylko nie mam opon a szkoda mi te stare zakładać a potem je znowu ściągać jak coś zakupie Warto warto ... a zawsze to lepsza prezencja na Bukowinie ... chyba nie pozwolisz na to żeby Twój syn na pierwszy w życiu Ogólnopolski podjechał na byle jakiej feldze i zimowkach ... byle jaka to ona nie jest bo to ORI AUDI 16' na konkretnej zimówce Dunlopa Siema, diman co sie przejmujesz ja wale na 15" i to jeszcze stalówce, dupce to i tak auto bedzie stało do niedzieli, liczy sie zabawa i %% Prawdziwy Klubowicz Napić to się możesz w domu, tam się jedzie pokazać szpaner Te, bo Ci coming home/ living home wyłączę i się skończy szpan
diman Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 kurde ale mam smaka założyć letni felunek tylko nie mam opon a szkoda mi te stare zakładać a potem je znowu ściągać jak coś zakupie Warto warto ... a zawsze to lepsza prezencja na Bukowinie ... chyba nie pozwolisz na to żeby Twój syn na pierwszy w życiu Ogólnopolski podjechał na byle jakiej feldze i zimowkach ... byle jaka to ona nie jest bo to ORI AUDI 16' na konkretnej zimówce Dunlopa Siema, diman co sie przejmujesz ja wale na 15" i to jeszcze stalówce, dupce to i tak auto bedzie stało do niedzieli, liczy sie zabawa i %% Prawdziwy Klubowicz Napić to się możesz w domu, tam się jedzie pokazać szpaner Te, bo Ci coming home/ living home wyłączę i się skończy szpan tym razem sam sobie go włączę
Kędzior Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 http://s3.ifotos.pl/mini/siemajpg_rxqapsq.jpg miszka ???? Nie... to nie mój misio ... w tle widać rybnik to Pucek ... :polew::polew: buhehehehe
tomaszstn Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Pany brać bo mi się kurzy http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?228547-Zaciski-i-jarzma-pod-tarcze-312mm&p=2734696#post2734696 Oczywiście cena inna dla swoich
tomaszstn Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Ale tu ruch z rana a jak Guru bierz hample ode mnie 312mm
Guregoru Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Ale tu ruch z rana a jak Guru bierz hample ode mnie 312mm Nie dzięki mam prawie nowe tarcze i na razie mi to wystarcza
tomaszstn Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Ale tu ruch z rana a jak Guru bierz hample ode mnie 312mm Nie dzięki mam prawie nowe tarcze i na razie mi to wystarcza e tam wystarcza, wiem jak jeździsz, nie wiem czy 345 by Ci starczyło
danielom Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Ale tu ruch z rana a jak Guru bierz hample ode mnie 312mm Ja bym wzial ale nie masz nowych z ASO
tomaszstn Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Ale tu ruch z rana a jak Guru bierz hample ode mnie 312mm Ja bym wzial ale nie masz nowych z ASO Aleś dowcipny Jak chcesz to Ci wypoleruję i prysnę to będziesz miał nówki
Rekomendowane odpowiedzi