Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 mówicie piweczko dla ochłody? Zaczyna się
kris_kilt Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 a wy nie macie pracy , szkoły , dzieci Bóg wie tam jeszcze czego , tylko non stopa spamować guregoru - prowokatorze
kris_kilt Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 a wy nie macie pracy , szkoły , dzieci Bóg wie tam jeszcze czego , tylko non stopa spamować guregoru - prowokatorze czesc nie no spopko jak przeszkadzam spoko juz se ide hehe , widzę że serio musisz troche się przyzwyczaić do humoru na forum , hehe , spoko , ja też to przechodziłem , ale chłopaki szybko mnie "naprostowali" . p.s. pozdro Pany p.s.2. taki dżołk to był
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Dobrze by było raczej zawsze już ktoś jest ale reszta zjeżdża się tak do 18.20-30
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 oki stane na tipsach i bede o 18 dla takiego klubu nooooo to warto Tak trzymaj
krolu Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 oki stane na tipsach i bede o 18 dla takiego klubu nooooo to warto :polew: :polew: Przyjedziesz raz i zmienisz zdanie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
czester Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Krolu w ramach sprostowania, jestem tak ostatnio zamotany ze nie wiem ktory jest dzien tygodnia :> i oczywiscie chodzilo mi o jutrzejszy dzien czyli piatek, dzisiaj nic sie w Gliwicach nie dzieje, tzn. sa jakies protesty pod urzedem miasta. Guru od kiedy daja klubowicza za spam na watku Gliwickim ? zloze zazalenie w tej sprawie ![br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 16:20_________________________________________________O widze, ze majki i kezor nadrabiaja zaleglosci
krolu Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Krolu w ramach sprostowania, jestem tak ostatnio zamotany ze nie wiem ktory jest dzien tygodnia :> i oczywiscie chodzilo mi o jutrzejszy dzien czyli piatek, dzisiaj nic sie w Gliwicach nie dzieje, tzn. sa jakies protesty pod urzedem miasta. Guru od kiedy daja klubowicza za spam na watku Gliwickim ? zloze zazalenie w tej sprawie ![br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 16:20_________________________________________________O widze, ze majki i kezor nadrabiaja zaleglosci Hehe a ja zwątpiłem i nie wiedziałe o co chodzi będę jutro oczywiście, nie ma zajęć więc 0 stresu
keżor Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 siema, My z Gracjanem siedzimy i rezamy to moje padło, dlatego raczej dziś nie będe na spocie, także Krolu możesz wpaść do mnie na chate jak coś potrzebujesz. jutro też nie wiem czy będe w Gliwicach , bo to też jest uzależnione od stanu auta. i nawet nie miałem jak odebrać ramek klubowych bo dziś miałem je odebrać i raczej w tym tygodniu będą nici.
krolu Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 A będzie wogole spot w kato, bo mi tylko zalezy zeby odpalic VAGa na tej jeb... Viscie..
czester Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Ponawiam pytanie: ma ktos udostepnic na 4h kanal w sobote ?
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Guru od kiedy daja klubowicza za spam na watku Gliwickim ? zloze zazalenie w tej sprawie ! Widać docenili mój spam [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 19:09_________________________________________________Adam ty jutro będziesz na spocie :?:
krolu Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Guru od kiedy daja klubowicza za spam na watku Gliwickim ? zloze zazalenie w tej sprawie ! Widać docenili mój spam [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 19:09_________________________________________________Adam ty jutro będziesz na spocie :?: Guru podoba mi się kolor twojego nicku pasuje do ciebie ten róż
Pucek Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 jakoś słabo wam to poszło spamowicze Miron teraz pewnie lata ze ściereczką po garażu, bo zawiało kurzem z dworu no i auto brudne to co jutro jakiś grill??? no kolorek pasuje, jest taki troche gejowaty
diman Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Na 600 już ktoś się zadeklarował a ja już stawiałem chyba na 300 także teraz stawiam za klubowicza a nie za strony czesc pany i pani no na ta 600 to juz ja sie zadeklarowalem to sie niewycofuje takze spamowac panowie to sie z krisem pozbieramy na te dwie setki to bedzie powtorka z urodzin
Pucek Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 ooo Guru szaleje, już bije punkty w NEWBIE ale lizus nooo :>
Rekomendowane odpowiedzi