dawcav6 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 siema paniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Widzę że niebawem 3000 stuknie fiu fiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Po 70h w pracy w tym tygodniu bez soboty, ale za to rezanie rozpoczęte:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Widzę że niebawem 3000 stuknie fiu fiu Ciekawe co chlopaki szykuja na te okazje :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Po 70h w pracy w tym tygodniu bez soboty, ale za to rezanie rozpoczęte:decayed: To zdradź co tam knujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 siemano po ciężkim dniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 MIRON mozesz smigac dalej spokojna glowa ale wolniej PAMIETAJ !! W O L N I E J !! :decayed: ok - dzięki co za poj..bany kraj - lecisz na 70-ce 160km/h i od razu Cię nagrywają jak jakiegoś pirata Oj drogo się skończył powrót w Warszawki jak będę wpadał na zloty rowerem to nie myślcie że dla zdrowia - po prostu 24 punkty przekroczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Po 70h w pracy w tym tygodniu bez soboty, ale za to rezanie rozpoczęte:decayed: To zdradź co tam knujesz Będzie gotowe to obadasz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 coś pechowy ostatnio jestem - zawsze jak komuś odjedżam bo mi na tyłku siedzi (czego mega nie lubię) to po 5 min się okazuje że to niebiescy po cywilnemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ale wpadka koks, leć na kurs redukujący punkty, jakoś 300 zł i leci 6 pkt chyba Na szczęście mam 0pkt na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 to ten kurs jest płatny - i tylko 6 pkt w dół - ale bez sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 to ten kurs jest płatny - i tylko 6 pkt w dół - ale bez sens Nie chcę Cię straszyć ale nie wiem czy to już nie za późno... siedzisz 2h na komendzie w sali i oglądasz filmiki i zdjęcia z wypadków Aha, pogadaj może z Adaśko, może... coś ten tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Mirek a Ty już na śląsku czy jeszcze w Wawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Mirek a Ty już na śląsku czy jeszcze w Wawie? wczoraj wieczorkiem wróciłem - na stałe teraz zapierdziel na zwycięstwa w Gliwicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi