tomaszstn Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Gregory i orzel pierwsze miejsca !! GRATULUJE Czemu nie przyjechałeś
addassko Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Gregory i orzel pierwsze miejsca !! GRATULUJE Czemu nie przyjechałeś bylem w innym miejscu a teraz zmykam na sluzbe
tomaszstn Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 szkoda ---------- Post dopisany at 17:16 ---------- Poprzedni post napisany at 17:16 ---------- warto było jechać
A4 Mario Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja właśnie wróciłem ... finały mega zajefajne także dzionek mega udany ...
Pucek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dzięki za miło spędzony czas, ściule
miron78 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 było mega a po 19.00 spotkałem się w Knurowie z tym kolesiem (właścicielem TTrs i RS6) - był na pizzy RS6 - ciekawe czemu nim nie startował Ps. Oczywiście po Knurowie śmigał RS6 na tych samych tablicach na których kilka godzin wcześniej ścigał się w Kamieniu TTrsem - prze wałek musi być ten koleś
badboy Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 dołączam się do gratulacji Gregory:thumbup1:szacun:brawo:
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Seves - to co odwaliłeś w drodze powrotnej.........................................co w Ciebie wstąpiło - nigdy bym się na takie coś nie odwżył
tomaszstn Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Seves - to co odwaliłeś w drodze powrotnej.........................................co w Ciebie wstąpiło - nigdy bym się na takie coś nie odwżył Uuuuuuu aż tak ostro było Dzień dobry Kurde trochę mi się już dzisiaj pomieszało, mini spocik z Sebą a potem droga powrotna z Zabrza z Pelexem myślałem że to piątek
Bulik Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 było megaa po 19.00 spotkałem się w Knurowie z tym kolesiem (właścicielem TTrs i RS6) - był na pizzy RS6 - ciekawe czemu nim nie startował Ps. Oczywiście po Knurowie śmigał RS6 na tych samych tablicach na których kilka godzin wcześniej ścigał się w Kamieniu TTrsem - prze wałek musi być ten koleś
H4mm3R Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Seves - to co odwaliłeś w drodze powrotnej.........................................co w Ciebie wstąpiło - nigdy bym się na takie coś nie odwżył Co zrobił ten oszołom
A4 Mario Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Siema:hi: A na M1 wczoraj dwie kraksy i to takie konkret ... M1 spalone na najbliższy czas ... połamane latarnie znaki i takie tam ... dwa wypadki w ciągu godziny ...
Bulik Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Siema:hi:A na M1 wczoraj dwie kraksy i to takie konkret ... M1 spalone na najbliższy czas ... połamane latarnie znaki i takie tam ... dwa wypadki w ciągu godziny ... wiem mazda ,MX6 i resty nie pamietam
Rekomendowane odpowiedzi