Pucek Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 a gdzie fotki z moim autem? liczyłem na jakieś foto mojego paździocha a tu zonk, nic d*py wołowe
Gracjan Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 pelex jechałes dzisiaj przez zabrze na 3-ego Maja około 14.00 ?
Pelex Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Spoko Renia wszystkiego sie idzie nauczyć Musze sie porzegnać bo
Pucek Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 granatowy sedan, aż 1.8 silnik no i najniższy i żółte halogeny z przodu pewnie nie masz, kuurde no a miałem nadzieję że zobaczę jak na drodze prezentuje się moje auto
keżor Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 no heja keżor hej. ale wydaje mi sie że ten temat nie powstał po to żeby przez cały dzień sie witać po kolei z wszystkimi , ja sie witam raz rano z wszystkimi , a potem żegnam wieczorem, też z wszystkimi. teraz zrobiłem wyjątek , żebyś nie myślała że Cie nie lubie
Pucek Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 buheheheh Keżor no właśnie, coś masz chyba z górki na Rudi poprostu mamy pierwszą SPAMERKĘ w temacie
MAJKI Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 podziekowanie dla majka za pomoc NIe ma za co to ja dziekuje za pomoc przy busie no i widzimy sie rano o 9,00 i jedziemy na 1/4 mili :>
miron78 Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 jesteście śpiochy [br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 23:33_________________________________________________a klubowicza znowu niema - napewno rozdaje autografy na osiedlu
MAJKI Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Miron jak tam z odbiorem części, nie było żadnych komplikacji?? "ząbek" był ??
miron78 Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 był bezproblemowo - dzięki [br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 23:39_________________________________________________ [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 00:06_________________________________________________taka pamiątka
czester Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam wszystkich z wieczorka (bylem troche zajety ) i zarazem dobranoc malo sie cos postaraliscie z tymi stronami Mam nadzieje, ze za tydzien tez sie cos poscigamy, bo niestety ominelo mnie najciekawsze. P.S. Ciesze sie Rudi, ze zaczelas zwracac uwage na te czerwone podkreslenia przy pisaniu postow Pozdrawiam
Pelex Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Panowie i Panie Rudi jeszcze taka mała uwaga, jak piszesz a potem stawiasz emotikon-ki to muszą być one oddzielone spacją od tekstu bo inaczej się nie wyświetlą Widze że juz masz swojego awatara gratuluje udanego zabiegu
Rekomendowane odpowiedzi