gregory Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam! w tą spokojną niedzielę Widzę i słyszę, że Miron ma nową furę, gratuluję Fajna ta B7. Będę się mógł ustawić z kimś o podobnej mocy Ja zawitam na spota znów już niedługo w nowej odsłonie mojego B5. Całe świeżutko polakierowane auto, zderzak tył z eSy Widzę również, że ustawianki na strefie kwitną
Guregoru Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam SPAMERÓW dwa dni człowieka na forum nie było i już 30 minut nadrabiania chciałem trochę po "cytować" ale za dużo stron i sam się pogubiłem No to jak możemy lecieć na Częstochowę tylko teraz trzeba ustalić w jaki dzień i kto jedzie
M@rk Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam! w tą spokojną niedzielę Widzę i słyszę, że Miron ma nową furę, gratuluję Fajna ta B7. Będę się mógł ustawić z kimś o podobnej mocy Ja zawitam na spota znów już niedługo w nowej odsłonie mojego B5. Całe świeżutko polakierowane auto, zderzak tył z eSy Widzę również, że ustawianki na strefie kwitną zapodaj jakieś zdjęcia bo do piątku nie wytrzymamy no i na pewno Mirona objedziesz jeszcze słaba ma to B7 zawsze będę wierzył w moc B5 :kox:
czester Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 A ja mam pytanie: kto wybiera sie w sobote do kezora ? Ja jesli nie wyjade w tym tyg, a okaze sie jutro to zapewne bede.
M@rk Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Ja mam w sobote chyba egzamin to moze wpadne na chwilke zobaczec jak ekpia sie bawi i bede wracal do domu bo w nedziele mam to samo w szkole
czester Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Ja mam w sobote chyba egzamin to moze wpadne na chwilke zobaczec jak ekpia sie bawi i bede wracal do domu bo w nedziele mam to samo w szkole Mark co ty pitolisz, jak sesja sie juz skonczyla, przynajmniej do wrzesnia
Guregoru Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Ja mam w sobote chyba egzamin to moze wpadne na chwilke zobaczec jak ekpia sie bawi i bede wracal do domu bo w nedziele mam to samo w szkole Mark co ty pitolisz, jak sesja sie juz skonczyla, przynajmniej do wrzesnia Jakaś ściema Dobra ludkowie wstępnie do Częstochowy możemy jechać 19 Lipca (Niedziela) kto by się pisał :?:
M@rk Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Sesja u mnieto dopiero sie zaczela dzisiaj mam ostatni zjad a za tydzien egzaminy
Guregoru Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Sesja u mnieto dopiero sie zaczela dzisiaj mam ostatni zjad a za tydzien egzaminy Coś dziwną masz tą szkołę [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 14:52_________________________________________________Ps. wiem że to nie ten dział ale szukam wzmacniacza gitarowego Marshall MG 100 DFX może znacie kogoś kto by chciał sprzedać
gregory Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam! w tą spokojną niedzielę Widzę i słyszę, że Miron ma nową furę, gratuluję Fajna ta B7. Będę się mógł ustawić z kimś o podobnej mocy Ja zawitam na spota znów już niedługo w nowej odsłonie mojego B5. Całe świeżutko polakierowane auto, zderzak tył z eSy Widzę również, że ustawianki na strefie kwitną zapodaj jakieś zdjęcia bo do piątku nie wytrzymamy no i na pewno Mirona objedziesz jeszcze słaba ma to B7 zawsze będę wierzył w moc B5 :kox: Fotek nie ma, nie zrobiłem, auto stoi u mechanika jeszcze, robota się przeciąga. Było szlifowane do fabrycznego podkładu całe i na to nowy podkład i lakier. Polakierowane są 4 błotniki, listwy, tylni zderzak, i 4 drzwi, maska poszlifowana, zapodkładowana ale czekała na lakierowanie. Zderzak RS4 przód się szlifował jak byłem je zobaczyć w sobotę aby oko trochę nacieszyć bo 3 tygodnie go nie widziałem. Stoi całe zakurzone bez zderzaków, maski, klapy i drzwi. Silnik się cały zakurzył mocno. Wygląda jak jakiś stary paździoch. Po lakierowaniu mycie całego auta i polerka. Ale w przyszłym tygodniu JUŻ odbiór. Niestety przeważnie tak jest, że jak ci warsztat powie 2 tygodnie to trzeba się nastawić na co najmniej 4 Takie życie. Ale mam nadzieję, że efekt będzie warty czekania. Ze spotów Śląskich nikt chyba nie ma eSowego zderzaka z tyłu @Guru a nie lepiej w sobotę do tej cze-wy lecieć?? Ja w przyszłą niedzielę jestem wolny ale tylko do godziny jakoś 16:00. @Miron Obiło mi się o uszy, że 3.0TDI chipują na nawet 280KM Pozdr.
Guregoru Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Ja niestety w soboty robię i raczej nie mam szans na wolne ale kilka osób wczoraj na spocie powiedziało że niedziela była by dobra Ps. ale 19 jest za 2 tygodnie
diman Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Ja mam w sobote chyba egzamin to moze wpadne na chwilke zobaczec jak ekpia sie bawi i bede wracal do domu bo w nedziele mam to samo w szkole Mark co ty pitolisz, jak sesja sie juz skonczyla, przynajmniej do wrzesnia Jakaś ściema Dobra ludkowie wstępnie do Częstochowy możemy jechać 19 Lipca (Niedziela) kto by się pisał :?: siemano w niedziele juz z powrotem z 1/4 mili pare fajnych furek bylo niezla rs6 500KM ale jakiegos konkretnego wrazenia na mnie nie zrobila mam filmik to sprobuje go wrzucic a i co do czewy to cholera czemu 19 15 lipca jade na urop a tez chce jechac
MAJKI Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Dokładnie diman lepsze wrażenia od jazdy RS6 były jak jechał golf II (350KM) albo polo 86 rok i pod machą 250KM no i oczywiście Corsa A z 3litrowym motorem na podtlenku...
Pelex Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 No to wrzucać jakieś foty z tego zlotu czy tam zawodów
Gracjan Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Ja powinienem być u Keżora A co do wyjazdu do Czewy odpadam, jadę na wakacje na działkę ;(
Rekomendowane odpowiedzi