Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano panowie chcialem sie tylko przywitac bo cza isc do roboty jakas kase zarobic

:hi:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: Gracjan

Witaj :hi:

Opublikowano

Cześć :hi:

Opublikowano
:spam:
Opublikowano

wy = :spam::decayed:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 11:57_________________________________________________Chciałbym tu kiedyś zobaczyć jakąś rzeczową konwersacje na trudne zagadnienia związane z naszymi samochodami ... :decayed::buhaha:

Opublikowano

Audi się nie psuje... :>

to jest chyba to czego królu oczekujesz

a tak pozatym to ide się ubierać, trzeba znów zadupiać na busa, ehhh i znów do 20 w robocie :disgust:

a tak wogule to kto z Elyty jedzie do Keżora na zlota?

bo jak widziałem to od nas będzie Keżor :decayed: królu, wesoły i Gracjan...

niewiem czy ktoś więcej się wybiera a niejest wpisany na listę czy też nikt więcej nie jedzie

Opublikowano

Ruszać się i przyjeżdżać na grilla do Keżora :kox:

Opublikowano

Witam :hi:

Ja moze nie elyta, ale prawdopodobnie bede u kezora.

Opublikowano

wy = :spam::decayed:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 11:57_________________________________________________Chciałbym tu kiedyś zobaczyć jakąś rzeczową konwersacje na trudne zagadnienia związane z naszymi samochodami ... :decayed::buhaha:

od tego są techniczne :)

Opublikowano

czemu robicie grila jak jest ogólnopolski :angry:

Opublikowano

Jakie my, to kezor :tongue4:

Opublikowano

PiteRRa jeszcze na liście widnieje :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 13:58_________________________________________________A techniczne są od tego, żeby besztać ludzi a nie im pomagać... :angry:

Opublikowano

PiteRRa jeszcze na liście widnieje :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 13:58_________________________________________________A techniczne są od tego, żeby besztać ludzi a nie im pomagać... :angry:

niw prawda - mi dużo pomagają w potrzebie :)

Opublikowano

czemu robicie grila jak jest ogólnopolski :angry:

Mirek , zauważyłem to jak już było dużo chętnych :wink4: i nawet pisałem w temacie czy by nie zmienić terminu ale tylko Diman podjął temat i napisał że mu 18tego też nie pasi :P także został 11.

no i to jest pierwszy spot nastawiony na nowe twarze ;) pewnie jeszcze nie jeden grill sie odbędzie, mam dużą działke i jak narazie sie z nią nic nie będzie działo , chyba że po spocie będe sie musiał wynieść z miasta :polew:

Opublikowano

Czy to ten serwis od regeneracji zawieszenia?? www.twojserwis.com.pl

Włozyli mi dziś ulotkę, za szybe (tylko mi na całym parkingu... skubani wiedzą co sie psuje... :confused4:)

a na ulotce tez fotka warsztatu a tam 3 audice w kolejce...

Opublikowano

Mój fater tam dawał do regeneracji przekładnie kierowniczą z Audi 100, musiał 3 razy jechać poprawiać bo ciągle coś nie grało, albo ciekło,albo jakiś wężyk strzelił :wallbash:

Opublikowano

Witam :hi:

ja chyba czegoś nie doczytałem odnośnie grilla u keżora - dajcie jakeigoś linka z tematem , albo przynajmniej date (teraz w sobotę?) i godzinę no i adres jak coś :) mam nadzieje że mimo nie ELITa to miejsce się jeszcze znajdzie :D

keżor - przy okazji , już pisałem ale zero odezewu poki co ... upierdliwy też niechcę być , ale dasz radę pochytać te ramki dla mnie , bo serio z ramka BMW - trochę obciach jeździć , niewiem czy z racji grilla u ciebie (chyba ta sobota jak mniemam) będzie spot gliwicki , weekend mam free , piątek do 24 w robocie :confused4:

krolu - dowiedziałeś się może coś w związku z tą myjnią ?? :naughty:

miron , jak chcesz to ci wciepna śląską na wurszt i se synek odbierzesz za tydzień :decayed:

gure - będę po 20 na lotnisku , bo póki co w kato , to będę się odzywał i będziemy myśleli :)

Opublikowano

Wpadaj, będzie :kox: