Guregoru Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Idę chyba spać bo jutro z rana na grzybki trzeba jechać Tomek ostatnio mówiłeś mi coś o piaskarkach w Rumunii to masz podobną w Rosji tylko że tu nawet łopaty nie ma Chyba o to Ci chodziło: Piaskarka w Rosji - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu Powiem szczerze że ta w Rumunii robiła większe wrażenie bo na pełnej prędkości to było k**wa nie dałem linku sorki
miron78 Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 Poszukaj mi tam jakieś ładne B8 Avant 3.0TDI 2-3letnie szkoda czasu - Ty już od pół roku szukasz i nie wiadomo do końca czy szukasz czy nie szukasz JA to ewidentnie jestem Twoim przeciwieństwem - zmieniałem nie szukając - albo inaczej - zawsze tylko oglądałem a na spontana kupowałem
Majkel Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Witka z rana Pany! 2 tygodnie urlopu uważam za rozpoczęte!!!
tomaszstn Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Seba, jeszcze nie dałem rady zerknąć bo bardzo późno wracałem, dziś i jutro w pracy, może być w środę?
danielom Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Tomasz co z tą chemią z Niemiec? Ja bym bral coś już...
tomaszstn Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Tomasz co z tą chemią z Niemiec? Ja bym bral coś już... Daniel, niestety muszę się wstrzymać bo kasy na to nie mam, dopiero w listopadzie mógłbym
SebolA4 Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Seba, jeszcze nie dałem rady zerknąć bo bardzo późno wracałem, dziś i jutro w pracy, może być w środę? Spoko, nie chciałbym żebyś zaniedbywał rodzinę z mojego powodu:wink:
H4mm3R Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Poszukaj mi tam jakieś ładne B8 Avant 3.0TDI 2-3letnie szkoda czasu - Ty już od pół roku szukasz i nie wiadomo do końca czy szukasz czy nie szukasz JA to ewidentnie jestem Twoim przeciwieństwem - zmieniałem nie szukając - albo inaczej - zawsze tylko oglądałem a na spontana kupowałem Bym ja miał takiego szwagra, który przepłaci za starego klekota i bym tylko dołożył 10k żeby mieć B8, to też bym tak zmieniał
tomaszstn Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Seba, jeszcze nie dałem rady zerknąć bo bardzo późno wracałem, dziś i jutro w pracy, może być w środę? Spoko, nie chciałbym żebyś zaniedbywał rodzinę z mojego powodu:wink: To dzięki, jakoś ostatnio wymęczony jestem a wstaję o 5.30 i nie mam już siły siedzieć do późna w nocy
Arturoo Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:04 ---------- Seba, jeszcze nie dałem rady zerknąć bo bardzo późno wracałem, dziś i jutro w pracy, może być w środę? Spoko, nie chciałbym żebyś zaniedbywał rodzinę z mojego powodu:wink: To dzięki, jakoś ostatnio wymęczony jestem a wstaję o 5.30 i nie mam już siły siedzieć do późna w nocy uuuu....nie dobrze w tym wieku tak lichutko ....no no no .....
Rekomendowane odpowiedzi