Pucek Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 buhehehI siedzi z taką nijaką miną Ale przecież się nie poddam tak łatwo:naughty: Nic się nie przejmuj, za miesiąc zostaniemy se wszyscy w Szwajcarii i zaczniemy nowe życie Ciekawe co na to Basia... będę wysyłał jej paczki Oczywiście trzeba zmienić swój image i co jakiś czas zmieniać adres zamieszkania, bo jakby mnie znalazła to nóż w plecach Buhehhe A może wygrałeś coś w Lotto?
stanley Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 nie gram w lotto, ja mam szczęście w miłości
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 nie gram w lotto, ja mam szczęście w miłości Fiu fiu... A właśnie, kiedy jakieś spotkanie żeby obgadać sprawę wyjazdu?
stanley Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 nie gram w lotto, ja mam szczęście w miłości Fiu fiu... A właśnie, kiedy jakieś spotkanie żeby obgadać sprawę wyjazdu? kiedy nie robisz na II zmianę ? żeby spotkać się ok godz 18-19 ?
Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 buhehehI siedzi z taką nijaką miną Ale przecież się nie poddam tak łatwo:naughty: Nic się nie przejmuj, za miesiąc zostaniemy se wszyscy w Szwajcarii i zaczniemy nowe życie Ciekawe co na to Basia... pewnie bedzie cala w skowronkach hehe
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 nie gram w lotto, ja mam szczęście w miłości Fiu fiu... A właśnie, kiedy jakieś spotkanie żeby obgadać sprawę wyjazdu? kiedy nie robisz na II zmianę ? żeby spotkać się ok godz 18-19 ? Ten tydzień mam na 6 rano, w przyszłym tygodniu na 24:00 potem na 18:00 i w tygodniu w którym wyjeżdżamy mam na 12:00 Może tak wstępnie na spocie pogadamy, bo wiem że ma być teraz w piątek Gregory, Miron pewnie też wpadnie no i ja będę... pomyśl Cisnę bo o 4:40 trzeba wstawać Bajo:hi:
stanley Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 nie gram w lotto, ja mam szczęście w miłości Fiu fiu... A właśnie, kiedy jakieś spotkanie żeby obgadać sprawę wyjazdu? kiedy nie robisz na II zmianę ? żeby spotkać się ok godz 18-19 ? Ten tydzień mam na 6 rano, w przyszłym tygodniu na 24:00 potem na 18:00 i w tygodniu w którym wyjeżdżamy mam na 12:00 Może tak wstępnie na spocie pogadamy, bo wiem że ma być teraz w piątek Gregory, Miron pewnie też wpadnie no i ja będę... pomyśl Cisnę bo o 4:40 trzeba wstawać Bajo:hi: ok, przemyślę to
Guregoru Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 rankiem Egon najszczersze.... kondolencje
Arturoo Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 dzieki Panowie no stało sie w sobote sie zareczylem ile to mozna jezdzic na ta wielkopolske :oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:gratulejszyn Egon, Ty cipo, Ania to przeczytała i już mi truje że Ty się zaręczyłeś a ja....... :polew::polew::polew::polew::polew:
SebaMC Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 dzieki Panowie no stało sie w sobote sie zareczylem ile to mozna jezdzic na ta wielkopolske :oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:gratulejszyn Egon, Ty cipo, Ania to przeczytała i już mi truje że Ty się zaręczyłeś a ja....... :polew::polew::polew::polew::polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Siema Zobaczym czy dzisiaj dam radę podjechać do Kato
Majkel Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Pijany kierowca potrącił dwie osoby. Jedna z nich nie żyje :facepalm:
tomaszstn Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Czytałem, wg mnie powinien dostać 25 lat jak za morderstwo z premedytacją
Orzeszek Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Ściule dzieki wszystkim To jeszcze ja ; GRATULACJE :oklasky::oklasky:
tomaszstn Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Dopiero wróciłem, niestety nie dałem rady jechać do Kato
Rekomendowane odpowiedzi