stanley Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Miron, zrobiłem screen shota tej wypowiedzi :polew:
Arturoo Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 :decayed:w moim przypadku i trybie życia to pewnie się w kwietniu dowiem że od grudnia nie jesteśmy małżeństwem no chyba że się dowiem wcześniej - sms-em ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ---------- a tak po za tym to jestem ciekaw skąd takie wnioski z waszej strony bo chyba nie na podstawie tego że 3 tygodnie temu mieliśmy imprezę w pracy dwa tygodnie temu mieliśmy imprezę w pracy tydzień temu byłem na zakrapianej walce u majkela w ten wekend mamy impreze z pracy a z początkiem grudnia jadę w gronie najbliższych kolegów na tydzień na narty :grin: fakt ...nie można się doszukać przyczyny i możesz zabrać kolegów o was powiem jej dopiero po powrocie Powiem że pojechałem na miejsce zbiórki - podjechał bus wsiadam a tam Stasiu, Pucek i Gregory Pogadałem z nimi i się okazało że identyczny konkurs był w Salonie VW, na kopalni u Pucka i w urzędzie pracy w Kaletach :polew: the jaaaa pier**lę :polew::polew::polew::polew::polew:
SebaMC Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Siema i możesz zabrać kolegów o was powiem jej dopiero po powrocie Powiem że pojechałem na miejsce zbiórki - podjechał bus wsiadam a tam Stasiu, Pucek i Gregory Pogadałem z nimi i się okazało że identyczny konkurs był w Salonie VW, na kopalni u Pucka i w urzędzie pracy w Kaletach :polew: Dobre, pojadę na spot w piątek zobaczyć Was ostatni raz przed tą wyprawą, później albo nie będziecie w stanie, albo kobiety Was nie puszczą :polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 ---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:41 ---------- Kto dziś wpada do Żor?
Polko_V Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 i możesz zabrać kolegów o was powiem jej dopiero po powrocie Powiem że pojechałem na miejsce zbiórki - podjechał bus wsiadam a tam Stasiu, Pucek i Gregory Pogadałem z nimi i się okazało że identyczny konkurs był w Salonie VW, na kopalni u Pucka i w urzędzie pracy w Kaletach :polew:
Matek Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 widze, ze tu nigdy nie jest nudno
Polko_V Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 widze, ze tu nigdy nie jest nudno a są nudne wątki, a są...
Mario22 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Będzie nowa część tym razem produkcji PL - Kac Alpy ...
Majkel Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 i możesz zabrać kolegów o was powiem jej dopiero po powrocie Powiem że pojechałem na miejsce zbiórki - podjechał bus wsiadam a tam Stasiu, Pucek i Gregory Pogadałem z nimi i się okazało że identyczny konkurs był w Salonie VW, na kopalni u Pucka i w urzędzie pracy w Kaletach :polew: Grunt to dobre usprawiedliwienie!! heheh :grin:
gregory Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Dobry wieczór! Widzę, że humory dopisują co niektórym Jutro wpadam do SG czarną ździrą miejcie się na baczności.
tomaszstn Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Dobry wieczór! Widzę, że humory dopisują co niektórym Jutro wpadam do SG czarną ździrą miejcie się na baczności. tylko zatankuj dużo bo zaś będą chętni na upalanie ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- Ja też będę
Rekomendowane odpowiedzi