tomaszstn Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Poczekaj aż będziesz mieć żonę, dzieci, 3 chałupy na utrzymaniu i 15 kredytów to wtedy pogadamy ---------- Post dopisany at 00:37 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ---------- a i tak na spoty zawsze się czas znajdzie
Mario22 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 teraz miałem popołudniówki wiec lipa była ale na przyszły tydzień powinienem wpaść Ja też bede ... zareczam sie z córką nowego klubowicza z TG ... :polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 teraz miałem popołudniówki wiec lipa była ale na przyszły tydzień powinienem wpaść Ja też bede ... zareczam sie z córką nowego klubowicza z TG ... :polew::polew: Właśnie cyknąłem fotkę Twego posta, prześlę Twojej to zobaczymy czy jeszcze kiedykolwiek będziesz na spocie :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
A4-Tomek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 teraz miałem popołudniówki wiec lipa była ale na przyszły tydzień powinienem wpaść Ja też bede ... zareczam sie z córką nowego klubowicza z TG ... :polew::polew: nie wiem o co chodzi ale ok :decayed::decayed:
tomaszstn Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 http://a4-klub.pl/slaskie-91/spot-tarnowskie-gory-253545/
Mario22 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 teraz miałem popołudniówki wiec lipa była ale na przyszły tydzień powinienem wpaść Ja też bede ... zareczam sie z córką nowego klubowicza z TG ... :polew::polew: Właśnie cyknąłem fotkę Twego posta, prześlę Twojej to zobaczymy czy jeszcze kiedykolwiek będziesz na spocie :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Fotke to ty sobie zrób swojej córce bo jak mnie pozna to od razu ucieknie ci z domu i zemna zamieszka .... :polew::polew: ---------- Post dopisany at 00:44 ---------- Poprzedni post napisany at 00:43 ---------- Oczywiści ena letnim setupie :polew:
tomaszstn Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Jakbym jej Ciebie pokazał to miałaby traumę do końca życia
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Jakbym jej Ciebie pokazał to miałaby traumę do końca życia za późno, sprawdź złote myśli swojej córki - Miszka tam już jest :decayed:
Mario22 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Jakbym jej Ciebie pokazał to miałaby traumę do końca życia za późno, sprawdź złote myśli swojej córki - Miszka tam już jest :decayed: To ni echodzi o miszke ... :polew: to ja ...
tomaszstn Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ani Ty ani Miszka Żadnych pijoków nie będzie u mnie w domu
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ani Ty ani Miszka Żadnych pijoków nie będzie u mnie w domu fajne chłopaki, jakby moja córa była stasza o jakieś 20 lat, to bym ich brał
Mario22 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 To co wolisz poukladanego rezacza niż typa w pytkę?? :polew::polew::polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ani Ty ani Miszka Żadnych pijoków nie będzie u mnie w domu fajne chłopaki, jakby moja córa była stasza o jakieś 20 lat, to bym ich brał Ja jednak jestem ostrożniejszy ---------- Post dopisany at 00:54 ---------- Poprzedni post napisany at 00:53 ---------- To co wolisz poukladanego rezacza niż typa w pytkę?? :polew::polew::polew::polew: Ja tam wolę kobiety
horny devil Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 tak czytam i czytam i czytam i brak mi słów Skąd Wy bierzecie te texty
tomaszstn Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Poczytaj trochę, przyjeżdżaj częściej to samo Ci wpadnie w nawyk
Mario22 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 tak czytam i czytam i czytam i brak mi słów Skąd Wy bierzecie te texty To był udany wieczór ...
tomaszstn Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Mario a Ty czemu jeszcze nie śpisz? Jak pracujesz?
tomaszstn Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Nie ... mam wolny weekend... a ja nie miałem z kim się napić
Rekomendowane odpowiedzi