H4mm3R Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Mario poka jaki ten videorejestrator kupiłeś ---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ---------- Maniek gdzie ta fota co mi mówiłeś - bo na stronie mardi nic nie znalazłem > Luźne poślady ---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- Kupiłem ten : KAMERA GOCLEVER REJESTRATOR VIDEO DVR HD WIDE (2834663281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Polecam ten : VIDEO REJESTRATOR TRASY GOCLEVER KAMERA FULL HD (2797629570) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tak też planuję zrobić, bo ten pierwszy ma podobno średnie opinie Najlepszego Tomek
Mario22 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Mario poka jaki ten videorejestrator kupiłeś ---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ---------- Maniek gdzie ta fota co mi mówiłeś - bo na stronie mardi nic nie znalazłem > Luźne poślady ---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- Kupiłem ten : KAMERA GOCLEVER REJESTRATOR VIDEO DVR HD WIDE (2834663281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Polecam ten : VIDEO REJESTRATOR TRASY GOCLEVER KAMERA FULL HD (2797629570) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tak też planuję zrobić, bo ten pierwszy ma podobno średnie opinie Najlepszego Tomek Tak ... ja wziołem ten pierwszy na testy i bede go raczej wymieniał na ten drugi
tomaszstn Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 jakoś dziś późno ten obiad:kwasny:... już 12.02 Siemanko Grzesiek, Ty znowu o żarciu
Polko_V Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 jakoś dziś późno ten obiad:kwasny:... już 12.02 Siemanko Grzesiek, Ty znowu o żarciu ...i już po obiadku dziś wyjątkowo byłem głodny, mozesz racji tego, że był obiad później:mysli:...zupka, 15 klusek, 1 kotlet, jakaś sałatka i najważniejsze...pół golona do tego, niestety tylko pół, bo za późno se kapnąłem, że jeszcze zostało:slina:
tomaszstn Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 jakoś dziś późno ten obiad:kwasny:... już 12.02 Siemanko Grzesiek, Ty znowu o żarciu ...i już po obiadku dziś wyjątkowo byłem głodny, mozesz racji tego, że był obiad później:mysli:...zupka, 15 klusek, 1 kotlet, jakaś sałatka i najważniejsze...pół golona do tego, niestety tylko pół, bo za późno se kapnąłem, że jeszcze zostało:slina: chłopie, kaj Ty to mieścisz
Pucek Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Grzesiek Masakra, ile Ty zjesz, ja już mało jem a jestem gruby, co by było gdybym jadł tyle co Ty, pewnie bym wyglądał jak Mario
Polko_V Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 A ja pomyślałem że dzisiaj piątek ---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ---------- i jem kebaba no to smacznego życzę ja żeby się najeść to muszę trzy wszamać---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ---------- Grzesiek Masakra, ile Ty zjesz, ja już mało jem a jestem gruby, co by było gdybym jadł tyle co Ty, pewnie bym wyglądał jak Mario Ty się prosisz o ripostę...a co do mojego jedzenia pare osó b wie czemu umie więcej wchłonąć i nawet na śląskim było swego czasu pisane:decayed:
A4-Tomek Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 A ja pomyślałem że dzisiaj piątek ---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ---------- i jem kebaba no to smacznego życzę ja żeby się najeść to muszę trzy wszamać---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ---------- Grzesiek Masakra, ile Ty zjesz, ja już mało jem a jestem gruby, co by było gdybym jadł tyle co Ty, pewnie bym wyglądał jak Mario Ty się prosisz o ripostę...a co do mojego jedzenia pare osó b wie czemu umie więcej wchłonąć i nawet na śląskim było swego czasu pisane:decayed: przez Grześka wszystko przelatuje jak przez Lalkę Baby Born :polew::polew: Ja też potrafię dużo wszamać a jestem szczypior :decayed:
Polko_V Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 A ja pomyślałem że dzisiaj piątek ---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ---------- i jem kebaba no to smacznego życzę ja żeby się najeść to muszę trzy wszamać---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ---------- Grzesiek Masakra, ile Ty zjesz, ja już mało jem a jestem gruby, co by było gdybym jadł tyle co Ty, pewnie bym wyglądał jak Mario Ty się prosisz o ripostę...a co do mojego jedzenia pare osó b wie czemu umie więcej wchłonąć i nawet na śląskim było swego czasu pisane:decayed: przez Grześka wszystko przelatuje jak przez Lalkę Baby Born :polew::polew: Ja też potrafię dużo wszamać a jestem szczypior :decayed: tee...ja zatrzymyje żarło w sobie a nie jak Ty... się zesrać---------- Post dopisany at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ---------- Bo Wy tasiemce macie nie i to mam udowodnione na rtg:decayed:
A4-Tomek Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Od jedzenia do wydalania i tak całe życie ja tam też tasiemca nie mam jestem wysoki to potrzebuje dużo jeść :grin:
Polko_V Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Od jedzenia do wydalania goowniana sprawa:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi