A4-Tomek Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Od jedzenia do wydalania goowniana sprawa:decayed: :polew:
Polko_V Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Przestańcie, dopiero zjadłem oj tam, oj tam...
tomaszstn Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Tomek, chcesz ten stabilizator wraz z łącznikami? Robię porządek w piwnicy i chyba mi tylko to zostało po OOOO
Mario22 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 A ja pomyślałem że dzisiaj piątek ---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ---------- i jem kebaba Jakis kiepski ten kebab gdzie go kupiłeś ???
tomaszstn Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 A ja pomyślałem że dzisiaj piątek ---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ---------- i jem kebaba Jakis kiepski ten kebab gdzie go kupiłeś ??? Nie mów głośno, moja robiła
cptolgierd Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Propo kebabów, w Radzionkowie jest Grand Kebab. Jeśli ktoś będzie przejeżdżał, zapraszam spróbować - dobry, ciepły, ciasto miękkie, świeże składniki.
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Propo kebabów, w Radzionkowie jest Grand Kebab. Jeśli ktoś będzie przejeżdżał, zapraszam spróbować - dobry, ciepły, ciasto miękkie, świeże składniki. skosztuję kiedyś
SebaMC Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Mario poka jaki ten videorejestrator kupiłeś ---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ---------- Maniek gdzie ta fota co mi mówiłeś - bo na stronie mardi nic nie znalazłem > Luźne poślady ---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- Kupiłem ten : KAMERA GOCLEVER REJESTRATOR VIDEO DVR HD WIDE (2834663281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Polecam ten : VIDEO REJESTRATOR TRASY GOCLEVER KAMERA FULL HD (2797629570) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Mario, a co z tą co kupiłeś jest nie tak? bo zamierzam kupić i zastanawiam się czy warto dawać 270 zł, bo nie zależy mi na full hd:decayed:
Mario22 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Mario poka jaki ten videorejestrator kupiłeś ---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ---------- Maniek gdzie ta fota co mi mówiłeś - bo na stronie mardi nic nie znalazłem > Luźne poślady ---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- Kupiłem ten : KAMERA GOCLEVER REJESTRATOR VIDEO DVR HD WIDE (2834663281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Polecam ten : VIDEO REJESTRATOR TRASY GOCLEVER KAMERA FULL HD (2797629570) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Mario, a co z tą co kupiłeś jest nie tak? bo zamierzam kupić i zastanawiam się czy warto dawać 270 zł, bo nie zależy mi na full hd:decayed: Powiem tak ... wszystko jest OK i jest warta polecenia ale ja ja albo sprzedam albo wymienie na ten model najwyższy ponieważ chce to tak zabudować żeby o tym zapomniec itd. schować... odpowiednio podłączyć i tak żeby mi sie o tym przypomniało w momencie w ktorym będzie to potrzebne dlatego zainwestuje raz a porzadnie ale ta co mam to jest OK .. samo działanie jest super jezeli chodzi o szybkośc zapisu itd to brak uwag jest super ale sam obraz jest taki jak na filmikach na YT ... jest spora róznica pomiedzy HD a FullHD ... ---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- To jest moja Hd Wide a to model Full HD ---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:34 ---------- P.S. Moge moją odsprzedać za 120 zł gwarancja 2 lata nówka raz testowana jak ktos chętny ... ---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ---------- P.S. Moge moją odsprzedać za 120 zł gwarancja 2 lata nówka raz testowana jak ktos chętny ...
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 założyłbym coś takiego ....ale co.............................będę sam na siebie donosił ??? :grin::grin:
Mario22 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 założyłbym coś takiego ....ale co.............................będę sam na siebie donosił ??? :grin::grin: To sie może samo spłacić w pare sekund ... a nie musi nigdy ... ale koszta śmieszne i warto moim zdaniem
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Artur miałeś dzwonić ano ....urwanie d*py z maluszkiem.....chora jest serducho się kroi jak kaszle .....na razie nic nie kombinuj....pogadamy na spocie Tomku
tomaszstn Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Artur miałeś dzwonić ano ....urwanie d*py z maluszkiem.....chora jest serducho się kroi jak kaszle .....na razie nic nie kombinuj....pogadamy na spocie Tomku No dobra, ale zastanów się
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 obalam schłodzoną zupkę chmielową :notworthy::notworthy:
tomaszstn Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 a dobrze zmiksowałeś aby niuni nie poszkodziła
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 nie ..............tylko chłodziłem jakieś 24h
Rekomendowane odpowiedzi