Mario22 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Znowu glut kasuje pewnie ... :whistling::whistling:
Polko_V Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Znowu glut kasuje pewnie ... :whistling::whistling: nie no znalazłem, tylko w innym wątku:glupek2:
Pucek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jeszcze tylko 3 razy do roboty i wyyyyyyyyjaaaaaaaazddddddd:kox:
SebaMC Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Mario rozmawiałem z kumplem o tej Twojej kamerce i wstępnie jest chętny, jeszcze dzisiaj z nim pogadam i wieczorem dam Ci odpowiedź
Mario22 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Mario rozmawiałem z kumplem o tej Twojej kamerce i wstępnie jest chętny, jeszcze dzisiaj z nim pogadam i wieczorem dam Ci odpowiedź OK spoko daj odpowiedź na PW lub sms +48698613129 a bedzie do obioru od piatku bo dopiero w piątek bede dostepny. Mozna odebrac na spocie w gliwicach lub innym umówionym miejscu jak ci tam spasi. cena atrakcyjna jak za nówke sztuke raz używaną dla testu 120 zł raczunek mam na 149
SebaMC Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 No jasne, z tym, że teraz mam od południa i mnie nie będzie na spocie, ale to się dogadamy, telefon zapisałem to spodziewaj się dzisiaj odpowiedzi
Mario22 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 No jasne, z tym, że teraz mam od południa i mnie nie będzie na spocie, ale to się dogadamy, telefon zapisałem to spodziewaj się dzisiaj odpowiedzi Przylatuje w czwartek w nocy więc cały piatek mam free i mozna sie gdzies umówić z rana jakby co.
tomaszstn Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 rankiemTomek Zaczynasz się zachowywać jak Mario Wiesz, jakoś lepiej się pisało jak Ciebie nie było na forum ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- jedziemy na kato na kebaba jutro ?? Ja mam nocki więc lipa, zostają Żory w czwartek
Mario22 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 SebaMC daj znac co z tym rejestratorem bo musze wiedzieć czy go oddać do tego sklepu skąd go bralem na testy a jak bierzesz to zamawiam drugi ---------- Post dopisany at 01:50 ---------- Poprzedni post napisany at 01:46 ---------- Pozdro z Hiszpani ... jest 2 w nocy a tu 10 stopni i bujam sie oplem merivą niby nową na klapie napis turbo ale chyba 1,4 mo wogóle nie jedzie ...
Polko_V Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Grzesiek nie mam pytań oj tam, oj tam...
Rekomendowane odpowiedzi