Arturoo Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Siema ... Od dzisiaj sram bez zwieraczy ...http://s13.postimage.org/mcrj0m7sj/IMAG0190.jpg Przelocik MG ...rury 55 mm Efekt jest bardzo fajny bo autko dalej chodzi chicho ... w środku minimalna różnica a od 2,5 tys obr. do 4 tyś jest dźwięk ładnego V6 ... fajny delikatny pomruk. V6 2.5 TDI = atak szerszeni, jak u Artura taki dźwięk tylko u mnie
Polko_V Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Siema ... Od dzisiaj sram bez zwieraczy ...http://s13.postimage.org/mcrj0m7sj/IMAG0190.jpg Przelocik MG ...rury 55 mm Efekt jest bardzo fajny bo autko dalej chodzi chicho ... w środku minimalna różnica a od 2,5 tys obr. do 4 tyś jest dźwięk ładnego V6 ... fajny delikatny pomruk. V6 2.5 TDI = atak szerszeni, jak u Artura taki dźwięk tylko u mnie wyyebany w kosmos...
Arturoo Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jak to hammer gada....chodzi jak stado szerszeni
Mario22 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ja potestuje na A4 jak pojade do pracy ale tu po mieście mi sie podoba bo od 2,5 pieknie brzmi ...i jakos tak lepiej od dołu idzie... kat tez wyciety.
tomaszstn Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ja potestuje na A4 jak pojade do pracy ale tu po mieście mi sie podoba bo od 2,5 pieknie brzmi ...i jakos tak lepiej od dołu idzie... kat tez wyciety. To jedź na korektę, może parę kucy Ci przybędzie
egon47 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ja potestuje na A4 jak pojade do pracy ale tu po mieście mi sie podoba bo od 2,5 pieknie brzmi ...i jakos tak lepiej od dołu idzie... kat tez wyciety. To jedź na korektę, może parę kucy Ci przybędzie pewnie z 30KM przybyło:slina: :polew::polew::polew:
Mario22 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ja potestuje na A4 jak pojade do pracy ale tu po mieście mi sie podoba bo od 2,5 pieknie brzmi ...i jakos tak lepiej od dołu idzie... kat tez wyciety. To jedź na korektę, może parę kucy Ci przybędzie
Polko_V Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ja potestuje na A4 jak pojade do pracy ale tu po mieście mi sie podoba bo od 2,5 pieknie brzmi ...i jakos tak lepiej od dołu idzie... kat tez wyciety. To jedź na korektę, może parę kucy Ci przybędzie pewnie z 30KM przybyło:slina: :polew::polew::polew: :polew:
Majkel Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Byłbym obesrany ... wczesniej czy później ktoś im się przekręci w tej windzie :grin: tak w ogóle to Jakie świece żarowe waszym zdaniem kupić, Bosch, NGK czy Beru? Moim zdaniem, chyba Beru co?
Mario22 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Byłbym obesrany ... wczesniej czy później ktoś im się przekręci w tej windzie :grin: tak w ogóle to Jakie świece żarowe waszym zdaniem kupić, Bosch, NGK czy Beru? Moim zdaniem, chyba Beru co? Ja mam beru
Rekomendowane odpowiedzi