Majkel Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Z rana Kto dziś będzie ja bede bankowo bo chce montowac bagaznik na dach .... zawsze to cieplej niz pod domem i ktos mi potrzyma Ja też raczej na stówe będe ---------- Post dopisany at 09:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ---------- Ja tam bym z nim nie jechał... bo jeździ seatem... tak się jakoś przypierdzielił na przylepę do klubu i szuka kolegów :polew::polew::polew::polew: Guru, kasuj tego posta póki Mario go nie przeczytał, bo znając życie i tego seat-owca, to odwet będzie konkret zaraz :grin:
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja tam bym z nim nie jechał... bo jeździ seatem... tak się jakoś przypierdzielił na przylepę do klubu i szuka kolegów :polew::polew::polew::polew: Guru, kasuj tego posta póki Mario go nie przeczytał, bo znając życie i tego seat-owca, to odwet będzie konkret zaraz :grin: Nie będę się przejmował ripostami kogoś kto jeździ seatem
Arturoo Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja tam bym z nim nie jechał... bo jeździ seatem... tak się jakoś przypierdzielił na przylepę do klubu i szuka kolegów :polew::polew::polew::polew: Guru, kasuj tego posta póki Mario go nie przeczytał, bo znając życie i tego seat-owca, to odwet będzie konkret zaraz :grin: Nie będę się przejmował ripostami kogoś kto jeździ seatem Niby tak ale jak mleczaki już poszły to teraz już tylko implanty mogą być
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja tam bym z nim nie jechał... bo jeździ seatem... tak się jakoś przypierdzielił na przylepę do klubu i szuka kolegów :polew::polew::polew::polew: Guru, kasuj tego posta póki Mario go nie przeczytał, bo znając życie i tego seat-owca, to odwet będzie konkret zaraz :grin: Nie będę się przejmował ripostami kogoś kto jeździ seatem Niby tak ale jak mleczaki już poszły to teraz już tylko implanty mogą być Ciekawe kto mu tą rękę rozhuśta
Arturoo Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jak będzie po kebabie to bym nie był na Twoi miejscu taki kozak......
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jak będzie po kebabie to bym nie był na Twoi miejscu taki kozak...... Jak będzie po kebabie to ma za krótkie ręce chyba, że plecami do mnie podejdzie
Arturoo Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 :sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic:
Mario22 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Guru ale mi dosrałes .....az sie popłakałem ... a za tego seata i za to co w niego wsadziłem przes ostatnie 2 lata to bym kupil 3 takie twoje stare trupy...:grin: dlatego tez nie bede sie znizał do tego poziomu i ci dopierdalał bo po tym co napisałes widac komu jak juz zycie doj**ało i kto ma jakie kompleksy ... A jak mnie serio wk***i.... to Wjade Ci w chate znajde Twoją dziewczyne i ją przedziurawie....:polew::polew::polew::polew::polew: wtedy jej zniknie to zdziwienie z ust ...:grin: P.S. Własnie si eobudziłem po nocce i nie mam wenny na dopierdalanie:facepalm: ale do spota sie wybudze
tomaszstn Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha: Ja dziś będę
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Guru ale mi dosrałes .....az sie popłakałem ... a za tego seata i za to co w niego wsadziłem przes ostatnie 2 lata to bym kupil 3 takie twoje stare trupy...:grin: dlatego tez nie bede sie znizał do tego poziomu i ci dopierdalał bo po tym co napisałes widac komu jak juz zycie doj**ało i kto ma jakie kompleksy ... Może trup może starszy może wolniejszy i może brudniejszy ale za to zawsze będzie Audi czego o twoim się powiedzieć nie da i nigdy się nie będzie dało powiedzieć
egon47 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Pany kto by mnie zabrał na zlota?? bo moj Audi stoi bez zderzaka a dopiero ide jutro go montowac
Mario22 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Pany kto by mnie zabrał na zlota?? bo moj Audi stoi bez zderzaka a dopiero ide jutro go montowac Ja. Bede pod blokiem u ciebie tak 17:45 bo 17:50 wyjazd z nowym klubowiczem od Intera
egon47 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Pany kto by mnie zabrał na zlota?? bo moj Audi stoi bez zderzaka a dopiero ide jutro go montowac Ja. Bede pod blokiem u ciebie tak 17:45 bo 17:50 wyjazd z nowym klubowiczem od Intera No widzialem ze Paweł tez jedzie a idziesz na nocke?? to moze z Pawłem wroce
Mario22 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Tak ide na nocke. ---------- Post dopisany at 15:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:37 ---------- Guru ale mi dosrałes .....az sie popłakałem ... a za tego seata i za to co w niego wsadziłem przes ostatnie 2 lata to bym kupil 3 takie twoje stare trupy...:grin: dlatego tez nie bede sie znizał do tego poziomu i ci dopierdalał bo po tym co napisałes widac komu jak juz zycie doj**ało i kto ma jakie kompleksy ... Może trup może starszy może wolniejszy i może brudniejszy ale za to zawsze będzie Audi czego o twoim się powiedzieć nie da i nigdy się nie będzie dało powiedzieć Dobrze że jestes świadom swojej choroby .... może byc h*j...we ale byle audi ... :polew::polew::polew: tylko potem sie nie żal że d*py nie możesz znaleź ....
Polko_V Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 ja odpadam...przyszła mi robota kurierem:facepalm:
egon47 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Mario to podjedz po mnie a z Pawlem wróce bo juz z nim gadalem
Rekomendowane odpowiedzi