tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 d*py i kapelusze, 2 dni ta sama strona, co tu się dzieje
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 d*py i kapelusze, 2 dni ta sama strona, co tu się dzieje No jak co trzeba wytrzeźwieć po weekendzie to komu się chce pisać na kacu
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 d*py i kapelusze, 2 dni ta sama strona, co tu się dzieje No jak co trzeba wytrzeźwieć po weekendzie to komu się chce pisać na kacu Po mleku się nie trzeźwieje, mylisz pojęcia, chyba że czegoś nie wiem
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 d*py i kapelusze, 2 dni ta sama strona, co tu się dzieje No jak co trzeba wytrzeźwieć po weekendzie to komu się chce pisać na kacu Po mleku się nie trzeźwieje, mylisz pojęcia, chyba że czegoś nie wiem Trzeba było wczoraj wpaść do jazz clubu to też byś tak wyglądał po tym "mleku"
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 jazz:shock3:...Guru...nie pij:facepalm:
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Mamusia Cię puściła samego? I nie mów że nawet wodę dali Ci do spróbowania
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 :decayed:yhyyy.... tak to na pewno była woda:naughty: ---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- już mu wierzę ...sponiewierał się chłopak:facepalm:
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 jazz:shock3:...Guru...nie pij:facepalm: No co zaczęliśmy pić w Garażu to potem było nam wszystko jedno gdzie pójdziemy bo i tak nikt nie słuchał muzy ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- Mamusia Cię puściła samego? I nie mów że nawet wodę dali Ci do spróbowania Widzisz mnie mamusia puściła a ty się lepiej martw czy Ciebie małżonka wypuści kiedyś z domu na chlanie
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 :decayed:yhyyy.... tak to na pewno była woda:naughty:---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- już mu wierzę ...sponiewierał się chłopak:facepalm: Guru, zapomnij, on jeszcze z lalką śpi
egon47 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 :decayed:yhyyy.... tak to na pewno była woda:naughty:---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- już mu wierzę ...sponiewierał się chłopak:facepalm: Guru, zapomnij, on jeszcze z lalką śpi Ta dmuchana i nazywa sie Zdziwiona Jola
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 aaa...no chyba, że byliście już "na fali":decayed:
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Mamusia Cię puściła samego? I nie mów że nawet wodę dali Ci do spróbowania Widzisz mnie mamusia puściła a ty się lepiej martw czy Ciebie małżonka wypuści kiedyś z domu na chlanie Ja się nawet pytać nie muszę, przecież to normalne
Rekomendowane odpowiedzi