A4-Tomek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 a ja oddałem dziś krew i mam labę :decayed:
Polko_V Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 a ja oddałem dziś krew i mam labę :decayed: krew czy spuściznę ??
A4-Tomek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 a ja oddałem dziś krew i mam labę :decayed: krew czy spuściznę ?? Krew krew zboczuch dobry sposób na darmowe wolne co dwa miesiące i przedłużenie weekendu :decayed: ---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- do tego czekolady i kawa żyć nie umierać
egon47 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 a ja oddałem dziś krew i mam labę :decayed: krew czy spuściznę ?? Krew krew zboczuch dobry sposób na darmowe wolne co dwa miesiące i przedłużenie weekendu :decayed: ---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- do tego czekolady i kawa żyć nie umierać i Ty dalej jezdzisz B5 jak Ty masz taki łeb do interesów?? juz dawno powinienes B8 FL smigac
A4-Tomek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 a ja oddałem dziś krew i mam labę :decayed: krew czy spuściznę ?? Krew krew zboczuch dobry sposób na darmowe wolne co dwa miesiące i przedłużenie weekendu :decayed: ---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- do tego czekolady i kawa żyć nie umierać i Ty dalej jezdzisz B5 jak Ty masz taki łeb do interesów?? juz dawno powinienes B8 FL smigac haha bardzo śmieszne :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi