Pucek Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Raczej dzisiaj będę... chyba że nikt się nie wybiera
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 No dobra, to wpadnę, najwyżej będzie okrojone grono
Polko_V Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Ja odpadam Audi bez fotela ryczka se weź
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Ja odpadam Audi bez fotela Podjechać po Ciebie łajzo?
tomaszstn Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Ja odpadam Audi bez fotela Jak chcesz to podjadę po Ciebie albo taboret weź sobie z domu
egon47 Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Dzieki Panowie ale dzisiaj odpadam na 99% tydzien temu bylem ostatni taz moim Audi na zlocie w czwartek kupiec ja zabiera:kwasny:
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Dzieki Panowie ale dzisiaj odpadam na 99% tydzien temu bylem ostatni taz moim Audi na zlocie w czwartek kupiec ja zabiera:kwasny: Nikt Ci nie każe jechać swoim autem, napisz wprost że masz inne plany i nie wykręcaj się brakiem fotela
tomaszstn Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Dzieki Panowie ale dzisiaj odpadam na 99% tydzien temu bylem ostatni taz moim Audi na zlocie w czwartek kupiec ja zabiera:kwasny: To może jednak podjedziesz corsą na spota ---------- Post dopisany at 16:31 ---------- Poprzedni post napisany at 16:30 ---------- 100 LAT, BIAŁA KOŚĆ SŁONIOWA :polew::polew::polew::polew::polew:
egon47 Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Dzieki Panowie ale dzisiaj odpadam na 99% tydzien temu bylem ostatni taz moim Audi na zlocie w czwartek kupiec ja zabiera:kwasny: Nikt Ci nie każe jechać swoim autem, napisz wprost że masz inne plany i nie wykręcaj się brakiem fotela Fotel jest juz u tapicera a jutro wymieniam pompe wspomagania mam nadzieje ze sie obedzie bez demonatrzu calego przodu
A4-Tomek Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Dzieki Panowie ale dzisiaj odpadam na 99% tydzien temu bylem ostatni taz moim Audi na zlocie w czwartek kupiec ja zabiera:kwasny: Nikt Ci nie każe jechać swoim autem, napisz wprost że masz inne plany i nie wykręcaj się brakiem fotela Fotel jest juz u tapicera a jutro wymieniam pompe wspomagania mam nadzieje ze sie obedzie bez demonatrzu calego przodu I co ten gościu chce Twoją furkę z lampami poliftowymi? bo jak byś miał obie to chętnie przygarnę jak mówiłem na spocie
egon47 Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Dzieki Panowie ale dzisiaj odpadam na 99% tydzien temu bylem ostatni taz moim Audi na zlocie w czwartek kupiec ja zabiera:kwasny: Nikt Ci nie każe jechać swoim autem, napisz wprost że masz inne plany i nie wykręcaj się brakiem fotela Fotel jest juz u tapicera a jutro wymieniam pompe wspomagania mam nadzieje ze sie obedzie bez demonatrzu calego przodu I co ten gościu chce Twoją furkę z lampami poliftowymi? bo jak byś miał obie to chętnie przygarnę jak mówiłem na spocie to wlasnie jest jeszcze do dogadania wszystko bede wiedzial w czwartek ---------- Post dopisany at 16:51 ---------- Poprzedni post napisany at 16:50 ----------
Rekomendowane odpowiedzi