egon47 Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 ELO piczki Co tam zakochany? Ty na forum taki cwany a Anke zacznie bolec paluszek to bedziesz siedzial w domu :grin::grin::grin:
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 ELO piczki Co tam zakochany? Ty na forum taki cwany a Anke zacznie bolec paluszek to bedziesz siedzial w domu :grin::grin::grin: Skończ pier**lić Jedź poruchać 300km bo Cię nosi
Majkel Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 dawaj na spota egon!!! Nie wykrecaj sie, ja tez moge przez Knurów jechac
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Łajza się pewnie umówiła na sex telefon Albo chlanie, w sumie nic nowego
Majkel Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 chlanie to może zacząć od kropelek u szefowej na kebabie, na pewno bedzie miała Już jest po synku, a co dopiero jak sie ożeni....
Arturoo Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Guregoru najlepszego stary rowerze :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
SebaMC Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Najlepszego Guru!:drunk::drunk::drunk::drunk: Siema panowie, dopiero teraz wróciłem do domu i zaraz zaś wychodze, także do zoba za tydzień!
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Guru łajzo, już wiem kiedy na serio masz urodziny... Aaaa i dzięki za skromnego spota, kebabik zaliczony:decayed:
Majkel Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 dzięki za spota... krótki ale treściwy i zakończony jak należy
stanley Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 i zakończony jak należy na jakieś dupienie pojechaliście? ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- Guru- stówa... nasz najlepszy modzie
Majkel Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 i zakończony jak należy na jakieś dupienie pojechaliście? no baa... każdy wdupił, ale po kebabie tzn... ja i Pucek
stanley Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 i zakończony jak należy na jakieś dupienie pojechaliście? no baa... każdy wdupił, ale po kebabie tzn... ja i Pucek rozumiem, że rozmawiamy szyfrem
Majkel Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 i zakończony jak należy na jakieś dupienie pojechaliście? no baa... każdy wdupił, ale po kebabie tzn... ja i Pucek rozumiem, że rozmawiamy szyfrem heh szyfrem, szyfem moge jeszcze dodać, ze Tomek wystawił mnie i Pucka i nie miał ochoty na kebaba w trzech mówił, że "najadł" się w domu przed wyjściem
stanley Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 i zakończony jak należy na jakieś dupienie pojechaliście? no baa... każdy wdupił, ale po kebabie tzn... ja i Pucek rozumiem, że rozmawiamy szyfrem heh szyfrem, szyfem moge jeszcze dodać, ze Tomek wystawił mnie i Pucka i nie miał ochoty na kebaba w trzech mówił, że "najadł" się w domu przed wyjściem to najadł się ten kebabiarz czy Wy ?
Rekomendowane odpowiedzi