MAJKI Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Pucek to żebyś ty był dobry jest sprzeczne z Twoją naturą przecież Romantyk z natury jest zawsze dobry, tylko Pucek choćbyś nie wiem jak sie starał to one zawsze widzą tylko to co złe
Polko_V Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 :siema::siema::siema:no masz rację..raz jakbyś się przywitał, to by nikt nie zauważył
miron78 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Opublikowano 20 Lutego 2013 :hi:witam starą ekipę - jak miło ..................na BT się szykujcie pijoki - lecimy razem z SK czy jak ?
Polko_V Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 jeśli o Nas chodzi to my da Was podjedziem:wink:
stanley Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 :hi:witam starą ekipę - jak miło ..................na BT się szykujcie pijoki - lecimy razem z SK czy jak ? Miron, Ty jedziesz czwartek czy w piątek ?
miron78 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Opublikowano 20 Lutego 2013 piątek - już mnie nudzą te czwartkowe imprezy - ileż lat można
stanley Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 piątek - już mnie nudzą te czwartkowe imprezy - ileż lat można nie wierzę Ci
Mario22 Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Pucek to żebyś ty był dobry jest sprzeczne z Twoją naturą przecież Romantyk z natury jest zawsze dobry, tylko Pucek choćbyś nie wiem jak sie starał to one zawsze widzą tylko to co złe Niby tak ... ale czasem się przydają ... :whistling:
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Pucek to żebyś ty był dobry jest sprzeczne z Twoją naturą przecież Romantyk z natury jest zawsze dobry, tylko Pucek choćbyś nie wiem jak sie starał to one zawsze widzą tylko to co złe Właśnie tak to widzę! ---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ---------- :hi:witam starą ekipę - jak miło ..................na BT się szykujcie pijoki - lecimy razem z SK czy jak ? No Siemka Łajzo Specjalnie przytyłem żeby więcej wytrzymać...:decayed: Stasiu jedzie w czwartek, a plebs w piątek czyli ja w piątek
Rekomendowane odpowiedzi