_Bartek_ Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Pany, gdzie w Gliwicach znajdę dobrego gazownika, który działa na komputerach STAG?
SebolA4 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 BRY:hi: Pany, gdzie w Gliwicach znajdę dobrego gazownika, który działa na komputerach STAG? Auto-box na Dworcowej w Gliwicach.Polecam.
_Bartek_ Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Gaz robia? Na ich stronie nie ma nawet info na ten temat. Sent from my domofon using Tapatalk
A4-Tomek Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 kto zna jakąś dobrą firmę która maluje felgi? oczywiście w rejonie Gliwic bo o AluExpress z TG to wiem bo sam u nich felgi robiłem ale jest jeszcze ktoś kto robi felgi jak należy?
egon47 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 niektórzy to maja zabawy http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rxhif43pLJ0#!
horny devil Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 niektórzy to maja zabawy 2013 Audi RS 4 Avant :: 'Ultimate Paintball Duel' [HD] - YouTube Też tak chce K***** dostałem dziś te plastiki z prowadnic szyby rozbieram patrzę a tu rolka która prowadzi linkę wy**** w kosmos. No trafia mnie.
_Bartek_ Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 No to jakiego gazownika polecicie w SG?
Bulik Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 bry z wieczora ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- No to jakiego gazownika polecicie w SG? Basik Auto-Elektronika Zabrze smiało mozesz do niego wbijac
diman Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- ja też polecam Boston na dworcowej pracuje tam kolega z naszego forum Darek nick D4RK też kiedyś u nich zakładałem gaziorek
_Bartek_ Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Próbowałem dzisiaj znaleźć ten Boston, ale nie mogłem Pojeździłem po okolicy i zrezygnowałem...
tomaszstn Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- ja też polecam Boston na dworcowej pracuje tam kolega z naszego forum Darek nick D4RK też kiedyś u nich zakładałem gaziorek ło żesz f*ck, nie wiedziałem, ciekawe jak wygląda bo może kojarzę, tak czy siak znam bardzo dobrze właścicieli moi koledzy ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- Próbowałem dzisiaj znaleźć ten Boston, ale nie mogłem Pojeździłem po okolicy i zrezygnowałem... Jedziesz Dworcową od Placu Piastów, ustawiasz się na lewym pasie, zaraz za Jyskiem skręcasz w lewo
_Bartek_ Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 No może ten Jysk znajdę to popatrzę Nawet nie wiem gdzie ten Plac Piastów, bo nie jestem stąd. Dzięki
diman Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Próbowałem dzisiaj znaleźć ten Boston, ale nie mogłem Pojeździłem po okolicy i zrezygnowałem... BOSTON - AUTOGAZ,AUTOALARMY,MONITORING GPS,GLIWICE,ŚLĄSK
SebaMC Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- ja też polecam Boston na dworcowej pracuje tam kolega z naszego forum Darek nick D4RK też kiedyś u nich zakładałem gaziorek ło żesz f*ck, nie wiedziałem, ciekawe jak wygląda bo może kojarzę, tak czy siak znam bardzo dobrze właścicieli moi koledzy To rozumiem w przyszłości będzie promocja jakaś w razie co? yo
Rekomendowane odpowiedzi