Guregoru Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Zerknijcie na głosowanko i rzućcie głosem jak się podoba... Jak nie to też kliknijcie. http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/luty-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-266584/ Za c**j mi się nie podoba... no ale że Cię lubię to kliknę... :polew::polew: teraz sobie wyobraź jakbyś Ty wrzucił fotę ....z jakim my dylematem byśmy mieli doczynienia :polew::polew::polew::polew::polew: Ja wiem, ze ty byś pierwszy głosował na tak ---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- Zerknijcie na głosowanko i rzućcie głosem jak się podoba... Jak nie to też kliknijcie. http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/luty-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-266584/ Za c**j mi się nie podoba... no ale że Cię lubię to kliknę... :polew::polew: teraz sobie wyobraź jakbyś Ty wrzucił fotę ....z jakim my dylematem byśmy mieli doczynienia :polew::polew::polew::polew::polew: hmm...z tym, że miał by choojową fotę czy o to... czy ktoś go lubi...??:decayed::polew: Te młody pytał Ciebie kto o zdanie
Polko_V Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Zerknijcie na głosowanko i rzućcie głosem jak się podoba... Jak nie to też kliknijcie. http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/luty-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-266584/ Za c**j mi się nie podoba... no ale że Cię lubię to kliknę... :polew::polew: teraz sobie wyobraź jakbyś Ty wrzucił fotę ....z jakim my dylematem byśmy mieli doczynienia :polew::polew::polew::polew::polew: hmm...z tym, że miał by choojową fotę czy o to... czy ktoś go lubi...??:decayed::polew: Te młody pytał Ciebie kto o zdanie Ty rocznik '86...
Mario22 Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Elo Rozumiem że dziś zlota nie ma. Szerokości i przyczepności tym którzy dziś jadą na BT ... udanej impry ...
Arturoo Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 siemanko......w ten śliczny drugi dzień wiosny
dejvgliwice Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 :hi:mam pytanko ;p w którym miejscu w forum się spotykacie dziś żeby nie błądzić a i jeszcze jedno pytanko będzie ktoś kto potrafi zrobić logi? laptopa + kabel będę miał swojego z góry dzięki
SebaMC Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 :hi:mam pytanko ;p w którym miejscu w forum się spotykacie dziś żeby nie błądzić a i jeszcze jedno pytanko będzie ktoś kto potrafi zrobić logi? laptopa + kabel będę miał swojego z góry dzięki siema:hi: A chcesz dynamiczne logi? (podczas jazdy) ja robiłem, ale nie pamiętam jakie bloki się robi, poczytaj na forum które bloki to porobimy, bo ja też się dzisiaj wybieram na forum, ktoś jeszcze jedzie?
dejvgliwice Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 postaram się coś wyczytać ---------- Post dopisany at 16:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:56 ---------- a będziesz umiał sprawdzić czym mam dobry kąt wtrysku itd ogólna diagnoze silnika?
JawoR36 Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Witam, poszukuję kogoś ogarniętego z Zabrza. Mam sprawę, mianowicie, zakupiłem towar, przelałem kasę i ani słychu, ani widu. Posiadam tylko adres i dane tej osoby, a nie ukrywam, że ze 300km mam do Was. Jakby co, PW.
dejvgliwice Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 super spędziłem 40 min w forum i nikt się nie zjawił ;/
SebaMC Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 super spędziłem 40 min w forum i nikt się nie zjawił ;/ Ej ja też byłem i nikogo nie było tyle że pół godziny, bo przyjechałem jakos w pół do 7
tomaszstn Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 To musieliście być w różnych miejscach Ja rozłożony na maxa, powiem tak, nawet parę dni temu chodził pomysł abym się wybrał na BT bo kaska wpadła ale zatoki zabiły wszystkie pomysły ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- Zerknijcie na głosowanko i rzućcie głosem jak się podoba... Jak nie to też kliknijcie. http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/luty-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-266584/ Akjam, poszło
horny devil Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Ja byłem w forum od 16:30 do 18:25 i moje auto stało w znanym miejscu. Nikt się tam nie pojawił :/
tomaszstn Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Ale się umówiliście Brakowało Wam głównego organizatora
Mario22 Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Z rana JA nie jechałem bo było wiadomo od razu że nie ma sensu ...
Rekomendowane odpowiedzi