diman Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Miałem być w piątek na spocie ale niestety ten tydzień mam na 18 do roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek72 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Elo Ja mam II zmiany w tym tygodniu więc odpadam z wszystkich zlotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Kuwa a ja miałem mieć na 6, a mam na 12, ale postaram się w PT urwać wcześniej:wink: ...bo już dawno nie jadłem kebaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie jest ktoś w stanie pomóc w ogledzinach w jakim stanie jest turbo ??? Czy najlepiej oddać do Katowic do DynoSoftu za czyszczenie - koszt 500 zł ???? Pytam bo znajomemu teraz poszło turbo i cały silnik do remontu i zastanawiam się jak zapobiec tak czarnemu scenariuszowi ... :whistling::shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 kupić wolnossaka ............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 kupić wolnossaka ............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie jest ktoś w stanie pomóc w ogledzinach w jakim stanie jest turbo ??? Czy najlepiej oddać do Katowic do DynoSoftu za czyszczenie - koszt 500 zł ???? Pytam bo znajomemu teraz poszło turbo i cały silnik do remontu i zastanawiam się jak zapobiec tak czarnemu scenariuszowi ... :whistling::shock3: Pretor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 kupić wolnossaka ............... :buahaha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie jest ktoś w stanie pomóc w ogledzinach w jakim stanie jest turbo ??? Czy najlepiej oddać do Katowic do DynoSoftu za czyszczenie - koszt 500 zł ???? Pytam bo znajomemu teraz poszło turbo i cały silnik do remontu i zastanawiam się jak zapobiec tak czarnemu scenariuszowi ... :whistling::shock3: Pretor Rozwiń ... Pretor robi cos takiego ??? Robił już komuś ??? Regeneracja w Turbo Tec chyba coś ok 1300 zł ... Zastanawiam się jakie sa rozwiązania w sytuacji gdy juz mam przelatane 180 tyś km i troche strach o to ... po co remontowac silnik jak można temu zapobiec ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie jest ktoś w stanie pomóc w ogledzinach w jakim stanie jest turbo ??? Czy najlepiej oddać do Katowic do DynoSoftu za czyszczenie - koszt 500 zł ???? Pytam bo znajomemu teraz poszło turbo i cały silnik do remontu i zastanawiam się jak zapobiec tak czarnemu scenariuszowi ... :whistling::shock3: Pretor Rozwiń ... Pretor robi cos takiego ??? Robił już komuś ??? Regeneracja w Turbo Tec chyba coś ok 1300 zł ... Zastanawiam się jakie sa rozwiązania w sytuacji gdy juz mam przelatane 180 tyś km i troche strach o to ... po co remontowac silnik jak można temu zapobiec ... Pretor sprawdzi Ci turbawkę...,rozbnierze, przeczyści ,skończy Ci przeładowywać.... a które 180 masz , bo ja pierwsze...to masz dopiero co dotartą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 nom...Piotrek Ci to ogarnie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 nom...Piotrek Ci to ogarnie:wink: no Piter zna się na rzeczy , z czystym sumieniem go polecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi