Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 no...i na pewno pięciu stówek mu nie skasuje:whistling:
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 kasa kasą....ale na pewno mu to dobrze zrobi
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 nom...Piotrek Ci to ogarnie:wink: no Piter zna się na rzeczy , z czystym sumieniem go polecę + no...i na pewno pięciu stówek mu nie skasuje:whistling: = kasa kasą....ale na pewno mu to dobrze zrobi :decayed:
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 nom...Piotrek Ci to ogarnie:wink: no Piter zna się na rzeczy , z czystym sumieniem go polecę + no...i na pewno pięciu stówek mu nie skasuje:whistling: = kasa kasą....ale na pewno mu to dobrze zrobi :decayed: Ty mosz bardziej wlane ode mnie
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ty mosz bardziej wlane ode mnie nie...to po prostu matematyka:decayed:
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 nie...ja dalej twierdzę, że to matematyka:decayed: ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ---------- Qrde...jak Ty to Arturku zawsze piszesz...?! ...aa...zepsułem:facepalm: ........................................czyt. koniec piffka:grin:
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 nie...ja dalej twierdzę, że to matematyka:decayed: ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ---------- Qrde...jak Ty to Arturku zawsze piszesz...?! ...aa...zepsułem:facepalm: ........................................czyt. koniec piffka:grin: :decayed:
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 zastanawiam czy se jeszcze jedno nie otworzyć ??
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Siemano chlory pssyytt... ...eh...ta pokusa:facepalm:
H4mm3R Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 zastanawiam czy se jeszcze jedno nie otworzyć ?? Aż tyle problemów masz
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 zastanawiam czy se jeszcze jedno nie otworzyć ?? Aż tyle problemów masz na dzień dzisiejszy i na tą porę ......tak:decayed:
danielom Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie jest ktoś w stanie pomóc w ogledzinach w jakim stanie jest turbo ??? Czy najlepiej oddać do Katowic do DynoSoftu za czyszczenie - koszt 500 zł ???? Pytam bo znajomemu teraz poszło turbo i cały silnik do remontu i zastanawiam się jak zapobiec tak czarnemu scenariuszowi ... :whistling::shock3: Pretor Rozwiń ... Pretor robi cos takiego ??? Robił już komuś ??? Regeneracja w Turbo Tec chyba coś ok 1300 zł ... Zastanawiam się jakie sa rozwiązania w sytuacji gdy juz mam przelatane 180 tyś km i troche strach o to ... po co remontowac silnik jak można temu zapobiec ... Pretor zna sie na turbinach bardzo dobrze. Co tez sprawdzac w turbo, zrobic logi jak wstaje i jak trzyma, sciagnac dolot i ew wydech i zobaczyc luz na wirniku, jak jest niewielki to jezdzic, chyba ze przeladowuje to wtedy na stol.
Pucek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Mario ma 2 lewe ręce - nawet sprejem malować ledwo co potrafi, a co dopiero żeby ściągnąć dolot i sprawdzić luz na wirniku
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 czasem odkręcenie tych trzech śrub, to nie lada wyzwanie:wink: dobranoc Panowie:hi:...piffko się skończyło, a teraz czas na obowiązki małżeńskie
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 jeszcze by sprawdzał ,czy wisko nie ma luzu
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 czasem odkręcenie tych trzech śrub, to nie lada wyzwanie:wink:dobranoc Panowie:hi:...piffko się skończyło, a teraz czas na obowiązki małżeńskie herbata zamiast
H4mm3R Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Mario ma 2 lewe ręce - nawet sprejem malować ledwo co potrafi, a co dopiero żeby ściągnąć dolot i sprawdzić luz na wirniku Biedny jego koń
Rekomendowane odpowiedzi