Arturoo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ja pomyślę o łącznikach przednich i ich gumach w obejmach.......nie widział kto stabilizatorów eibacha do b5 w dobrym pieniądzu ??????? hee?! o Ci kaman...chodzi o te na stabilizatorze?? dokładnie
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ja pomyślę o łącznikach przednich i ich gumach w obejmach.......nie widział kto stabilizatorów eibacha do b5 w dobrym pieniądzu ??????? hee?! o Ci kaman...chodzi o te na stabilizatorze?? dokładnie pfbrrr...jakoś udało mnie się to wydedukować jak skukniesz jakiś stabilizator z eibacha, to "biorę" Twój przedni:decayed:
tomaszstn Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A po co Ci? Przecież masz taki sam
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A po co Ci? Przecież masz taki sam ja ma tylko pustą rurkę a on pełną---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- no chyba, że już ktoś kopał w tym, lecz wątpię
tomaszstn Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A po co Ci? Przecież masz taki sam ja ma tylko pustą rurkę a on pełną---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- no chyba, że już ktoś kopał w tym, lecz wątpię A skąd wiesz? Były tylko 2 rodzaje grubszych i jeden cienki
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A po co Ci? Przecież masz taki sam ja ma tylko pustą rurkę a on pełną---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- no chyba, że już ktoś kopał w tym, lecz wątpię A skąd wiesz? Były tylko 2 rodzaje grubszych i jeden cienki Artura RS-owski wyglądem się różni od mojego...więc mogę rzec, że ja mam ten "gorszy":wink:...no nie mówiąc już o tym cienkim:grin:
tomaszstn Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Nie ma RS-owskiego , jest tylko do zawieszenia 1BA i 1BE oraz cienki do sedana ze słabszymi silnikami
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 no może nie ma nie "znam się"...nie miałem w ręce, ale wiadomo mi, że ten drugi jest sztywniejszy:smiley:
tomaszstn Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 no może nie ma nie "znam się"...nie miałem w ręce, ale wiadomo mi, że ten drugi jest sztywniejszy:smiley: Patrzyłem kiedyś w ETCE bo Artur mi dał. Jak miałeś 1BE wcześniej to już masz ten lepsiejszy a jak nie to szukaj właśnie takiego
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 nie miałem BEEEE...a mam ten gorszejszy:grin:
Rekomendowane odpowiedzi