Arturoo Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Elo rybenki... Po zodiaku jestem lwem....także pamiętaj Panie kolego ....
horny devil Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 cześć,w jakże piękną pogodę :facepalm: taaa zwłaszcza ten grad o 5. boje się iść zobaczyć auto
Arturoo Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 U nas tylko lało na szczęście....ale tak ,że mam auto czyste jak po myjce cisnieniowej
tomaszstn Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Właśnie wstałem, to padało dzisiaj?? ---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:42 ---------- Pucek: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/dokladka-pdc-polift-jarzma-tarcze-312-b5-272069/
Pucek Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Wolne, kupa roboty na placu a tu taka pogoda Właśnie wstałem, to padało dzisiaj?? ---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:42 ---------- Pucek: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/dokladka-pdc-polift-jarzma-tarcze-312-b5-272069/ Dzięki, jarzma mi już leżą w garażu:wink:
egon47 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ja mam tzw. "koszyk grillowy" czyli grill + wszystkie akcesoria + zestaw do gier (badminton itp) jakieś koce, jest i olej silnikowy Oleju nie mam bo mi nie bierze wiec od wymiany do wymiany ale za to mam rozpalke... Jak bym mial seata to tez bym wozil rozpalke jak sie zepsuje na drodze to odrazu tylko to podpalic
SebaMC Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ja mam tzw. "koszyk grillowy" czyli grill + wszystkie akcesoria + zestaw do gier (badminton itp) jakieś koce, jest i olej silnikowy Oleju nie mam bo mi nie bierze wiec od wymiany do wymiany ale za to mam rozpalke... Jak bym mial seata to tez bym wozil rozpalke jak sie zepsuje na drodze to odrazu tylko to podpalic haha, dob:polew:
horny devil Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ja mam tzw. "koszyk grillowy" czyli grill + wszystkie akcesoria + zestaw do gier (badminton itp) jakieś koce, jest i olej silnikowy Oleju nie mam bo mi nie bierze wiec od wymiany do wymiany ale za to mam rozpalke... Jak bym mial seata to tez bym wozil rozpalke jak sie zepsuje na drodze to odrazu tylko to podpalic Co jeden to lepszy :polew:
tomaszstn Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ja mam tzw. "koszyk grillowy" czyli grill + wszystkie akcesoria + zestaw do gier (badminton itp) jakieś koce, jest i olej silnikowy Oleju nie mam bo mi nie bierze wiec od wymiany do wymiany ale za to mam rozpalke... Jak bym mial seata to tez bym wozil rozpalke jak sie zepsuje na drodze to odrazu tylko to podpalic :polew::polew::polew::polew:
SebolA4 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ja mam tzw. "koszyk grillowy" czyli grill + wszystkie akcesoria + zestaw do gier (badminton itp) jakieś koce, jest i olej silnikowy Oleju nie mam bo mi nie bierze wiec od wymiany do wymiany ale za to mam rozpalke... Jak bym mial seata to tez bym wozil rozpalke jak sie zepsuje na drodze to odrazu tylko to podpalic :polew::polew::polew::polew: I weź tu kup co innego jak Audi i mosz pojechane na każdym kroku... hehe (Pany nie ma Kto pierścienia absu z tylnej tarczy z B5? Kumpel potrzebuje na szybiora.)
tomaszstn Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Egon, coś dla Ciebie: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/sprzedam-sprezyny-h-and-r-40mm-b7-b6-272035/
Mario22 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Egon nie wkur... mnie bo sprzedam seata i za ta kase kupie dwie twoje b6...:whistling: ---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:32 ---------- P.S. Zna ktos jakiegos magika ktory wgrywa navi do telefonow? Potrzebuje wgrac sygic europe cala do Galaxy Note 2. Oczywiscie zaplace ile trzeba za dobra robote.
Majkel Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Egon nie wkur... mnie bo sprzedam seata i za ta kase kupie dwie twoje b6...:whistling:---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:32 ---------- P.S. Zna ktos jakiegos magika ktory wgrywa navi do telefonow? Potrzebuje wgrac sygic europe cala do Galaxy Note 2. Oczywiscie zaplace ile trzeba za dobra robote. odezwij sie do Darka (D4RK) jakiś czas temu pojawiał sie na spotakch jeszcze avantem b5 1.8T Q tel na PW
SebaMC Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Michał, wielkie dzieki za dystanse, wyglada teraz kosmiczne, ale ja bym kupil nieco wieksze niz 15mm
Majkel Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Michał, wielkie dzieki za dystanse, wyglada teraz kosmiczne, ale ja bym kupil nieco wieksze niz 15mm Luzik... trzeba sobie pomagać Najważniejsze, że znalazłeś moją wioche na mapie i że już Ci tam nic nie trze
Rekomendowane odpowiedzi