egon47 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 o ile one obniżają? to sa te od dawida195? -40? gdybyś je sciagał, to daj znać. W ogole jak to jest, musze patrzeć po sprężynach dedykowanych pod avanta czy to bez znaczenia? Tak to sa te od Dawida -40 dam znac a Ty kiedy bedziesz chcial kupic springi? Jedyny plus ze równo tył z przodem siedzi
Majkel Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 o ile one obniżają? to sa te od dawida195? -40? gdybyś je sciagał, to daj znać. W ogole jak to jest, musze patrzeć po sprężynach dedykowanych pod avanta czy to bez znaczenia? Tak to sa te od Dawida -40 dam znac a Ty kiedy bedziesz chcial kupic springi? Jedyny plus ze równo tył z przodem siedzi Ja mógłbym je i teraz wziąśc, za 1,5 tygodnia bede w Polsce jak coś Ale niewiadomo jak mi sie tez z nimi nie spieszy Gdybys jednak pakował gwint, to może się dogadamy też co do montażu u mnie, bo sam nie wiem czy to opanuje, nigdy jeszcze springow nie wymienialem Więc jak to z tym podziałem sprężyn jest, są różnice miedzy sedanem a avantem?
egon47 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 o ile one obniżają? to sa te od dawida195? -40? gdybyś je sciagał, to daj znać. W ogole jak to jest, musze patrzeć po sprężynach dedykowanych pod avanta czy to bez znaczenia? Tak to sa te od Dawida -40 dam znac a Ty kiedy bedziesz chcial kupic springi? Jedyny plus ze równo tył z przodem siedzi Ja mógłbym je i teraz wziąśc, za 1,5 tygodnia bede w Polsce jak coś Ale niewiadomo jak mi sie tez z nimi nie spieszy Gdybys jednak pakował gwint, to może się dogadamy też co do montażu u mnie, bo sam nie wiem czy to opanuje, nigdy jeszcze springow nie wymienialem Więc jak to z tym podziałem sprężyn jest, są różnice miedzy sedanem a avantem? OK moze sie jakos dogadamy sprezyny sa takie same ale czy siadzi identycznie to niewiadomo
Majkel Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Sam się zastanawiam jak by wyglądało to -40 na 1BV... Hammer wypowiedz sie
H4mm3R Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Są dwa rodzaje sprężyn, jedne co pasują do oski i Q albo takie co pasują tylko do oski. Ma tu znaczenie kształt sprężyny. W waszym przypadku to niema znaczenia, bo oboje macie oski to klasa wagowa jest prawie identyczna (w Q jest tył cięższy) silniki i skrzynie te same to u Ciebie Maniek również powinno dobrze siedzieć
Polko_V Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Są dwa rodzaje sprężyn, jedne co pasują do oski i Q albo takie co pasują tylko do oski. Ma tu znaczenie kształt sprężyny. W waszym przypadku to niema znaczenia, bo oboje macie oski to klasa wagowa jest prawie identyczna (w Q jest tył cięższy) silniki i skrzynie te same to u Ciebie Maniek również powinno dobrze siedzieć a jak nie to założy się zestaw początkującego tuningowca... a foto poglądowe z boku... no co ...maluchy się tak modziło:polew::polew: nie no JOKE żeby nie było:wink: ---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:11 ---------- a swoją drogą...Hammerek ładnie to wyjaśnił
horny devil Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Kolo od którego biorę zawiechę ma teraz takie dwie wsadzone bo miał za nisko :polew: ---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ---------- PS -30 względem ori 1ba
A4-Tomek Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Kolo od którego biorę zawiechę ma teraz takie dwie wsadzone bo miał za nisko :polew:---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ---------- PS -30 względem ori 1ba Ja mam chyba na amorach 1ba sprężyny -40 i siedzi to tak sobie przydało by się niżej
Polko_V Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Kolo od którego biorę zawiechę ma teraz takie dwie wsadzone bo miał za nisko :polew:---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ---------- PS -30 względem ori 1ba
Majkel Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 a jak nie to założy się zestaw początkującego tuningowca...http://s21.postimg.org/uieg3n77n/indeks.jpg a foto poglądowe z boku... http://s18.postimg.org/9mc1moswl/image.jpg no co ...maluchy się tak modziło:polew::polew: to już lepi sprężyna trytytkami pościągać gdzieś w sieci takie foto krążyło ---------- Post dopisany at 18:43 ---------- Poprzedni post napisany at 18:42 ---------- Są dwa rodzaje sprężyn, jedne co pasują do oski i Q albo takie co pasują tylko do oski. Ma tu znaczenie kształt sprężyny. W waszym przypadku to niema znaczenia, bo oboje macie oski to klasa wagowa jest prawie identyczna (w Q jest tył cięższy) silniki i skrzynie te same to u Ciebie Maniek również powinno dobrze siedzieć o to chodzilo Hammer, krótko i na temat ---------- Post dopisany at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- Więc jak coś Egon, kupca na springi masz chyba że diman je bierze...
Polko_V Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 a jak nie to założy się zestaw początkującego tuningowca...http://s21.postimg.org/uieg3n77n/indeks.jpg a foto poglądowe z boku... http://s18.postimg.org/9mc1moswl/image.jpg no co ...maluchy się tak modziło:polew::polew: to już lepi sprężyna trytytkami pościągać gdzieś w sieci takie foto krążyło mówisz i masz...
Majkel Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 mówisz i masz... http://s11.postimg.org/gi903cddr/542678_546992925341578_398061490_n.jpg oooo... to mi sie wydaje by bylo dobre ciekawe jak z wytrzymałością tego :grin:
Polko_V Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Grześ tak lata drugi rok i sobie chwali no baa... szkoda, że nie udało mi się to ściągnąć jak rok temu na -100:bag:---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ---------- a z wytrzymałością to nie mam problemu...na kopalni jest multum trytytek
Majkel Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Grześ tak lata drugi rok i sobie chwali no baa... szkoda, że nie udało mi się to ściągnąć jak rok temu na -100:bag: żeby na -100 zeszło to musiałbyś czarnymi trytytkami zrobić, ponoć bardziej ściągają i sa wytrzymalsze :polew:
Polko_V Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Grześ tak lata drugi rok i sobie chwali no baa... szkoda, że nie udało mi się to ściągnąć jak rok temu na -100:bag: żeby na -100 zeszło to musiałbyś czarnymi trytytkami zrobić, ponoć bardziej ściągają i sa wytrzymalsze :polew: niee...nie ma różnicy z wytrzymałością
tomaszstn Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Egon, co z Tymi springami, zostawiasz je albo bierze je Diman? Były to -30 czy -35? Siemanko niewiem sam co robic mi przez amory orginalne nie siadlo tak jak powinno musial bym miec amorki 1BE najchetniej kupil bym gwinta ale nie w tym miesiacu Siemka Jakby co Egon to pisz PW wiesz o co chodzi
Majkel Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Egon, co z Tymi springami, zostawiasz je albo bierze je Diman? Były to -30 czy -35? Siemanko niewiem sam co robic mi przez amory orginalne nie siadlo tak jak powinno musial bym miec amorki 1BE najchetniej kupil bym gwinta ale nie w tym miesiacu Siemka Jakby co Egon to pisz PW wiesz o co chodzi Te springi do corsy Ci Tomek nie podejdą
Rekomendowane odpowiedzi