Mario22 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Ja mam biala paste i chce se felgi odswiezyc wiec metoda z filcem ... :thumbup::thumbup:
H4mm3R Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Ja mam biala paste i chce se felgi odswiezyc wiec metoda z filcem ... :thumbup::thumbup: Jak masz felgi pomalowane proszkowo, to nic z nimi nie zrobisz. Jedynie wypełnisz rysy do następnego mycia.
Mario22 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Ja mam biala paste i chce se felgi odswiezyc wiec metoda z filcem ... :thumbup::thumbup: Jak masz felgi pomalowane proszkowo, to nic z nimi nie zrobisz. Jedynie wypełnisz rysy do następnego mycia. Yhy .... no mam proszkowo mam duzo drobnych rysek od gabki czy czegos. Sprobuje z nudow sie bobawie.
SebaMC Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Mario a gdzie malowałeś i ile to kosztowało? swoje też bd chciał walnąć na biało
Mario22 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Mario a gdzie malowałeś i ile to kosztowało? swoje też bd chciał walnąć na biało Zory ... koszt 600 zl. Ale nie polecam srednio zrobione...
Bulik Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 a hoooooj ludziska Bulik czym najlepiej polerowac felgi... nie chodzi mi o paste tylko czym jakas gabeczka specjalna czy czym ???, dobra pasta i (filc) , :polew: potem lepsza pasta i (bawełna) i w choooooj cierpliwości,a zapomniałbym o chęciach
egon47 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 a hoooooj ludziska Bulik czym najlepiej polerowac felgi... nie chodzi mi o paste tylko czym jakas gabeczka specjalna czy czym ???, dobra pasta i (filc) , :polew: potem lepsza pasta i (bawełna) i w choooooj cierpliwości,a zapomniałbym o chęciach zapomiales jeszcze o zdolnosciach Manualnych
Bulik Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 na awatarze są moje własnej roboty ...wiem zawsze może być lepiej ale cieszy to ze własnoręcznie pomalowane i polerowane ---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- ...tak było po malowaniu ...tak po samej paście i potem filcu ...tak po bawełnie ... gdyby felgi były w lepszym stanie to efekt był by jeszcze lepszy.... ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- a hoooooj ludziska Bulik czym najlepiej polerowac felgi... nie chodzi mi o paste tylko czym jakas gabeczka specjalna czy czym ???, dobra pasta i (filc) , :polew: potem lepsza pasta i (bawełna) i w choooooj cierpliwości,a zapomniałbym o chęciach zapomiales jeszcze o zdolnosciach Manualnych pisałem to do Mario Bross :polew::polew::polew: więc odpadają
diman Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Mario a gdzie malowałeś i ile to kosztowało? swoje też bd chciał walnąć na biało Zory ... koszt 600 zl. Ale nie polecam srednio zrobione... polecam ten warsztat http://www.phumaraton.pl szwagier tam robi i mogę go polecić widziałem parę felg które zrobił i były wporzowe ale cen nie znam trzeba do niego dzwonic jak coś to tel na PW
horny devil Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 :hi: Uuuuu w ten piękny poranek. Ale mi się fartło, delegacja do cieszyna a potem zahaczę o brenną i praca zdalna z leżaka na słoneczku
Rekomendowane odpowiedzi