A4-Tomek Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Pany które piny we wtyczce lamp tylnych trzeba zamienic miejscami zeby lampy poliftowe zaswiecily normalnie w przedlifcie? Kierunek ze wstecznym sie zamienia? Egon udalo mi sie wychaczyc na allegro lampę za tyle samo co zapłaciłem za tą od Ciebie
Pucek Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Pany które piny we wtyczce lamp tylnych trzeba zamienic miejscami zeby lampy poliftowe zaswiecily normalnie w przedlifcie? Kierunek ze wstecznym sie zamienia? Egon udalo mi sie wychaczyc na allegro lampę za tyle samo co zapłaciłem za tą od Ciebie Wyczaisz to przy montażu, banał, ale jak co to szukaj na forum bo jest to na bank opisane:wink: Ps. Jutro spot, wpadać łajzy, będę
Mario22 Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Pany które piny we wtyczce lamp tylnych trzeba zamienic miejscami zeby lampy poliftowe zaswiecily normalnie w przedlifcie? Kierunek ze wstecznym sie zamienia? Egon udalo mi sie wychaczyc na allegro lampę za tyle samo co zapłaciłem za tą od Ciebie Wyczaisz to przy montażu, banał, ale jak co to szukaj na forum bo jest to na bank opisane:wink: Ps. Jutro spot, wpadać łajzy, będę Ja jutro dalej 2 zmiana a sobota na rano...:banghead:
A4-Tomek Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Pany które piny we wtyczce lamp tylnych trzeba zamienic miejscami zeby lampy poliftowe zaswiecily normalnie w przedlifcie? Kierunek ze wstecznym sie zamienia? Egon udalo mi sie wychaczyc na allegro lampę za tyle samo co zapłaciłem za tą od Ciebie Wyczaisz to przy montażu, banał, ale jak co to szukaj na forum bo jest to na bank opisane:wink: Ps. Jutro spot, wpadać łajzy, będę Znalazlem odpowiedni wątek ;D a ma ktoś sposób na wyciągnięcie pinow z kostki bez uszkodzeń?
Arturoo Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Pany które piny we wtyczce lamp tylnych trzeba zamienic miejscami zeby lampy poliftowe zaswiecily normalnie w przedlifcie? Kierunek ze wstecznym sie zamienia? Egon udalo mi sie wychaczyc na allegro lampę za tyle samo co zapłaciłem za tą od Ciebie Wyczaisz to przy montażu, banał, ale jak co to szukaj na forum bo jest to na bank opisane:wink: Ps. Jutro spot, wpadać łajzy, będę Znalazlem odpowiedni wątek ;D a ma ktoś sposób na wyciągnięcie pinow z kostki bez uszkodzeń? no .....................wyjmakiem spinką do włosów....... ---------- Post dopisany at 02:05 ---------- Poprzedni post napisany at 02:05 ---------- Pany które piny we wtyczce lamp tylnych trzeba zamienic miejscami zeby lampy poliftowe zaswiecily normalnie w przedlifcie? Kierunek ze wstecznym sie zamienia? Egon udalo mi sie wychaczyc na allegro lampę za tyle samo co zapłaciłem za tą od Ciebie Wyczaisz to przy montażu, banał, ale jak co to szukaj na forum bo jest to na bank opisane:wink: Ps. Jutro spot, wpadać łajzy, będę Ja jutro dalej 2 zmiana a sobota na rano...:banghead: urlopu nie bierzesz ?? bankowo nie wpadniesz ?? bo się nastawiam na kebsa :grin::grin::grin:
egon47 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Pany które piny we wtyczce lamp tylnych trzeba zamienic miejscami zeby lampy poliftowe zaswiecily normalnie w przedlifcie? Kierunek ze wstecznym sie zamienia? Egon udalo mi sie wychaczyc na allegro lampę za tyle samo co zapłaciłem za tą od Ciebie No to spoko to Ci sie udało wychaczy tanio lampy na tył poliftowe ---------- Post dopisany at 05:19 ---------- Poprzedni post napisany at 05:18 ---------- Fajusy kto dzis bedzie pomimo ze bedzie padac ??
horny devil Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Arturoo widzę że foto w profilu zmienione :hi: Egon nie wywołuj wilka z lasu. Ja będę ale nie za długo bo ojciec dziś urodziny ma
Arturoo Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 jak nie zmieniam auta to chociaż foto w podpisie
Mario22 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 jak nie zmieniam auta to chociaż foto w podpisie Nie bedzie mnie na bank wiec wpadaj smialo ...
Arturoo Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 jak nie zmieniam auta to chociaż foto w podpisie Nie bedzie mnie na bank wiec wpadaj smialo ... th za info :banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::drool3::drool3::drool3::drool3::drool3::drool3::gicior::gicior::gicior::gicior::gicior::gicior::good::good::good::good::good::brzydkibanan::brzydkibanan::brzydkibanan::brzydkibanan::brzydkibanan::yeee::yeee::yeee::yeee::yeee::yeee::radocha::radocha::radocha::radocha::radocha::radocha::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
SebolA4 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 jak nie zmieniam auta to chociaż foto w podpisie Nie bedzie mnie na bank wiec wpadaj smialo ... th za info :banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::drool3::drool3::drool3::drool3::drool3::drool3::gicior::gicior::gicior::gicior::gicior::gicior::good::good::good::good::good::brzydkibanan::brzydkibanan::brzydkibanan::brzydkibanan::brzydkibanan::yeee::yeee::yeee::yeee::yeee::yeee::radocha::radocha::radocha::radocha::radocha::radocha::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: Ja będę, ale nie biorę licznika do przekodowania, więc możesz wpadać śmiało:decayed: Przyjedź, przyjedź...
Polko_V Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Alleluja a zamknę auto na wszelki wypadek:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi