Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no witam wyspany miron jak tam programik zrobiony czy znawu zawalili idzie ci to w koncu :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Diman, to wejdź w wątek http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_katowickie_kazdy_wtorek_1900_gosport-t85081.285.html :wink4: no i pisałem już kilka razy w tym temacie , że robie grilla, także zaproszeni są wszyscy i fajnie jakbym wiedział do dzisiejszego wieczora lub jutra rana ile osób mniej więcej :gwizdanie:

Opublikowano

ok kezor pogadam z moja dziesiaj jak wstanie i dam ci znac

Opublikowano

Witam z rana :hi:

wczoraj cały dzień spędziłem w trasie w sumie , hica straszna była i w radiu mówili że dzisiaj będzie jeszzce cieplej....no i jest :)

dlatego o 18 dzowniłem do kierownika o wolne na dzisiaj :decayed: .... no i się udało :> ktoś może nad jezioro się wybiera :naughty:

Opublikowano

Biednemu zawsze wiart w oczy....

Ku...a moje super czerown punto jak stało 3 m-cy bez zainteresowania tak dzis klienci wpłacili zadatek...

Juz nie mam zadnego bolidu narazie...

Opublikowano

hello :patrzy:

Diman i jak tam wypoczęty??? teraz jak byś miał robić na dachu to chyba padniesz, podobno dzisiaj ma być ciepło, ale że aż tak to nie wiedziałem :>

z tego co wiem to Miro dzisiaj jedzie na program, więc wieczorem się okaże czy się postarali :tongue4:

hmm odnośnie alko, i tak nie mogę nic wypić bo dalej jadę na antybiotyku, więc mi to jedno, niewiem czy będę mógł jechać do Keżora, bo jednak dwa dni pod rząd taki kawałeczek to mnie sporo szarpnie z kieszeni :)

więc jak grill zostanie przeniesiony na kato, i tam większość zawita to przyjadę tam, ale za to się nie pościgam w Gliwicach, no i nie będzie jazdy B7 :gwizdanie:

zobaczymy

Opublikowano

no naszczescie mam dzisiaj tylko po fure firmowa podjechac na serwis takze dach odpada podjade sobie opanowac ten moj buczek ktory sie chyba zjaral od komunikatow[br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 10:53_________________________________________________a co do wypoczynku to nie wiem czy to mozna nazwac wypoczynkiem moze bardziej bym powiedzial objazdowka po kraju ale bylo fajnie ale ta temperatura rzedu 40/45 st C to nie dla mnie wole 25st

Opublikowano

Ja też wole mniej Diman cały dzień na tym słońcu mnie wykańcza jeszcze do tego ide robić instalacje na fuszke i mam nici z całego dnia :confused4:

Opublikowano

Ja też wole mniej Diman cały dzień na tym słońcu mnie wykańcza jeszcze do tego ide robić instalacje na fuszke i mam nici z całego dnia :confused4:

nie narzekaj przecież zbierasz na mieszkanie

Opublikowano

panowie co sie z wami dzieje nic nie piszecie chyba sie serio zrobila urlopowa atmosfera a moze to jest spowodowane upalami no ja sie tu z browarami cisne na piatek a tu nie ma za co stawiac bo sie ta 600 nie pojawia tydzien urlopu mialem i 15 stron tylko do czytania :shocked::thumbdown:

Opublikowano

Nie bój nic jak nie w ten piątek to w następny :rolleyes: to się nie straci :decayed:

Opublikowano

Diman te 15 stronek to dyżurni spamerzy pykną pewnie jeszcze dziś wieczorkiem

Opublikowano

Niewierze :gwizdanie: i nie podpuszczam wcale :wink4:

Opublikowano

:naughty: :naughty:

Opublikowano

no i maszyna ruszyła

Opublikowano

no i maszyna ruszyła

No jak ruszyła i zaraz staneła :P

Opublikowano

ale jak stoi to kobiety zadowolone :):polew:

Opublikowano

Siemka pany :hi:

sorki że tu ale mam taki mały dylemat czy z wymianą przegłubu jest dużo roboty jak by ktoś mógł służyć radą wielkie dzieki

Opublikowano

Siemka pany :hi:

sorki że tu ale mam taki mały dylemat czy z wymianą przegłubu jest dużo roboty jak by ktoś mógł służyć radą wielkie dzieki

pikuś

w razie pytań dzwoń

no chyba że będziesz jutro na spocie to Ci powiem jak to ugryść

Opublikowano

Pany to jak 600 na jutro czy za tydzień :naughty: :naughty: