diman Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 no witam wyspany miron jak tam programik zrobiony czy znawu zawalili idzie ci to w koncu :gwizdanie:
keżor Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Diman, to wejdź w wątek http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_katowickie_kazdy_wtorek_1900_gosport-t85081.285.html no i pisałem już kilka razy w tym temacie , że robie grilla, także zaproszeni są wszyscy i fajnie jakbym wiedział do dzisiejszego wieczora lub jutra rana ile osób mniej więcej :gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 ok kezor pogadam z moja dziesiaj jak wstanie i dam ci znac
kris_kilt Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Witam z rana wczoraj cały dzień spędziłem w trasie w sumie , hica straszna była i w radiu mówili że dzisiaj będzie jeszzce cieplej....no i jest dlatego o 18 dzowniłem do kierownika o wolne na dzisiaj .... no i się udało :> ktoś może nad jezioro się wybiera
krolu Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Biednemu zawsze wiart w oczy.... Ku...a moje super czerown punto jak stało 3 m-cy bez zainteresowania tak dzis klienci wpłacili zadatek... Juz nie mam zadnego bolidu narazie...
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 hello Diman i jak tam wypoczęty??? teraz jak byś miał robić na dachu to chyba padniesz, podobno dzisiaj ma być ciepło, ale że aż tak to nie wiedziałem :> z tego co wiem to Miro dzisiaj jedzie na program, więc wieczorem się okaże czy się postarali hmm odnośnie alko, i tak nie mogę nic wypić bo dalej jadę na antybiotyku, więc mi to jedno, niewiem czy będę mógł jechać do Keżora, bo jednak dwa dni pod rząd taki kawałeczek to mnie sporo szarpnie z kieszeni więc jak grill zostanie przeniesiony na kato, i tam większość zawita to przyjadę tam, ale za to się nie pościgam w Gliwicach, no i nie będzie jazdy B7 :gwizdanie: zobaczymy
diman Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 no naszczescie mam dzisiaj tylko po fure firmowa podjechac na serwis takze dach odpada podjade sobie opanowac ten moj buczek ktory sie chyba zjaral od komunikatow[br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 10:53_________________________________________________a co do wypoczynku to nie wiem czy to mozna nazwac wypoczynkiem moze bardziej bym powiedzial objazdowka po kraju ale bylo fajnie ale ta temperatura rzedu 40/45 st C to nie dla mnie wole 25st
Pelex Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Ja też wole mniej Diman cały dzień na tym słońcu mnie wykańcza jeszcze do tego ide robić instalacje na fuszke i mam nici z całego dnia
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Ja też wole mniej Diman cały dzień na tym słońcu mnie wykańcza jeszcze do tego ide robić instalacje na fuszke i mam nici z całego dnia nie narzekaj przecież zbierasz na mieszkanie
diman Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 panowie co sie z wami dzieje nic nie piszecie chyba sie serio zrobila urlopowa atmosfera a moze to jest spowodowane upalami no ja sie tu z browarami cisne na piatek a tu nie ma za co stawiac bo sie ta 600 nie pojawia tydzien urlopu mialem i 15 stron tylko do czytania
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Nie bój nic jak nie w ten piątek to w następny to się nie straci
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Diman te 15 stronek to dyżurni spamerzy pykną pewnie jeszcze dziś wieczorkiem
Pelex Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Diman te 15 stronek to dyżurni spamerzy pykną pewnie jeszcze dziś wieczorkiem Niewierze :gwizdanie: i nie podpuszczam wcale
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Diman te 15 stronek to dyżurni spamerzy pykną pewnie jeszcze dziś wieczorkiem Niewierze :gwizdanie: i nie podpuszczam wcale :naughty:
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Diman te 15 stronek to dyżurni spamerzy pykną pewnie jeszcze dziś wieczorkiem Niewierze :gwizdanie: i nie podpuszczam wcale :naughty: no i maszyna ruszyła
MAJKI Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Diman te 15 stronek to dyżurni spamerzy pykną pewnie jeszcze dziś wieczorkiem Niewierze :gwizdanie: i nie podpuszczam wcale :naughty: no i maszyna ruszyła No jak ruszyła i zaraz staneła
maxxxx263 Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Siemka pany sorki że tu ale mam taki mały dylemat czy z wymianą przegłubu jest dużo roboty jak by ktoś mógł służyć radą wielkie dzieki
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Siemka pany sorki że tu ale mam taki mały dylemat czy z wymianą przegłubu jest dużo roboty jak by ktoś mógł służyć radą wielkie dzieki pikuś w razie pytań dzwoń no chyba że będziesz jutro na spocie to Ci powiem jak to ugryść
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Pany to jak 600 na jutro czy za tydzień :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi