Majkel Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 no kole...przijedzie:decayed: nie ta forma i nie ta waga heheh ale spoko Tomku, jak bede sie wybierał gdzies na G-ce to dam Ci znać
horny devil Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Maniek ja się ostatnio na koło przesiadłem i daję rade
Mario22 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Maniek ja się ostatnio na koło przesiadłem i daję rade A ja jutro bede pedalowaal i robil przerwy na browara jak pogoda dopisze ... Do pierwszej knajpy mam ok 7 km. :thumbup:
Majkel Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Nie no, aż takiej tragedii ze mną nie ma ale w tym tygodniu musze troche czasu przeznaczyć na ruch, w przyszłą niedziele pierwszy testy do smerfiarni, wiedza ogólna i sprawnościówka
Polko_V Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 by Cię ta sprawościówka nie pokonała:grin:
Majkel Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 tak między Bogiem a prawdą, to jakoś nie mam wewnętrznego przeczucia do bycia stróżem prawa ale sprobować zawsze można, w zanadrzu szykują się 2 inne, normalne roboty, zobaczymy
horny devil Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Nie no, aż takiej tragedii ze mną nie ma ale w tym tygodniu musze troche czasu przeznaczyć na ruch, w przyszłą niedziele pierwszy testy do smerfiarni, wiedza ogólna i sprawnościówka Składasz do drogówki??
Mario22 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Ponoc te testy sprawnosciowe nie sa takie hop siup ... trza miec kondyche zeby uciekac przed bandytami ...
Majkel Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Nie no, aż takiej tragedii ze mną nie ma ale w tym tygodniu musze troche czasu przeznaczyć na ruch, w przyszłą niedziele pierwszy testy do smerfiarni, wiedza ogólna i sprawnościówka Składasz do drogówki?? papiery składa się zawsze ogólnie na KWP, a później dopiero jest podzial na działy i zależy od zapotrzebowania na ludzi ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- Ponoc te testy sprawnosciowe nie sa takie hop siup ... trza miec kondyche zeby uciekac przed bandytami ... no chyba nie będe stał i czekał aż dostane po łbie :grin: Nogi za pas i długaaa :grin:
Polko_V Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 ...i wtedy curva obejżisz jako mosz kondycha:grin:
Majkel Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 rozważę w sierpniu Ja papiery złożyłem w lutym a teraz dopiero 1 termin testów, więc pamiętaj że to wszystko trwa....
horny devil Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 na razie w pt złożyłem papiery na brokera technologii. Jak klapnie to b5 będzie w końcu doinwestowane Znając moje szczęście trza będzie wybrać obczyznę
SebaMC Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Napisałem Ci tam w wątku że to psikanie rzadko kiedy coś daje, ale warto spróbować. Wal tam przez kilka dni jakiś penetrator, może się uda Będe próbował zwykłym WD, może coś tam akurat poradzi a ma ktoś z Was może jakiś porządny ściągacz do sprężyn? Pożycze od kumpla taką samoróbke, ciężko bo cięzko ale jakoś zawsze dawala rade ściągnąć springa, mam nadzieje że i tu zda to egzamin Ja też mam samoróbki ale dobre, sam ściągałem pare razy przód/tył w B5 i nie było problemów
Majkel Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Napisałem Ci tam w wątku że to psikanie rzadko kiedy coś daje, ale warto spróbować. Wal tam przez kilka dni jakiś penetrator, może się uda Będe próbował zwykłym WD, może coś tam akurat poradzi a ma ktoś z Was może jakiś porządny ściągacz do sprężyn? Pożycze od kumpla taką samoróbke, ciężko bo cięzko ale jakoś zawsze dawala rade ściągnąć springa, mam nadzieje że i tu zda to egzamin Ja też mam samoróbki ale dobre, sam ściągałem pare razy przód/tył w B5 i nie było problemów eee... no to już 3 komplet w zanadrzu jest jak coś
Pucek Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Na tą chwilę z dobrych i lajtowych robót jest kopalnia, psiarnia i wojsko, "szybka" emerytura, kasa średnia ale pewna i fajne dodatki, jak się dobra fucha trafi to jest gicior Ale u nas w nimcach to sie fajne ojro zarabio...
Polko_V Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Na tą chwilę z dobrych i lajtowych robót jest kopalnia, psiarnia i wojsko, "szybka" emerytura, kasa średnia ale pewna i fajne dodatki, jak się dobra fucha trafi to jest gicior Ale u nas w nimcach to sie fajne ojro zarabio... czysty ściul...:polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi