H4mm3R Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Hammer, kumpel wczoraj nie odbierał Spoko, nawet nie wiem czy kumpel kupił to auto.
Arturoo Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Z cenami aso nie ma żartów...hehe no nie ma zabijają ale są osoby które pomagają to przeboleć Przytulał Cię jak płaciłeś ??? Heheh ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- Arturoo, masz już ten wątek ? Bo codziennie wchodzę na moja B5 i doczekać się nie mogę Nie........jakoś nie mogą ogarnąć tego do końca....
stanley Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Z cenami aso nie ma żartów...hehe no nie ma zabijają ale są osoby które pomagają to przeboleć Przytulał Cię jak płaciłeś ??? Heheh ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- Arturoo, masz już ten wątek ? Bo codziennie wchodzę na moja B5 i doczekać się nie mogę Nie........jakoś nie mogą ogarnąć tego do końca.... albo jak Pajda czekasz na sylwestra
Arturoo Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Z cenami aso nie ma żartów...hehe no nie ma zabijają ale są osoby które pomagają to przeboleć Przytulał Cię jak płaciłeś ??? Heheh ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- Arturoo, masz już ten wątek ? Bo codziennie wchodzę na moja B5 i doczekać się nie mogę Nie........jakoś nie mogą ogarnąć tego do końca.... albo jak Pajda czekasz na sylwestra ehh.. Rozgryzłeś mnie
horny devil Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Może jakieś grupowe wejście?? Targi Auto Moto Show 2013
Mario22 Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Może jakieś grupowe wejście??Targi Auto Moto Show 2013 Z tego co wiem to te targi sa raczej slabe a ludzi tlumy
horny devil Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Może jakieś grupowe wejście??Targi Auto Moto Show 2013 Z tego co wiem to te targi sa raczej slabe a ludzi tlumy Jak to targi w pl
Rekomendowane odpowiedzi