diman Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 a co do obić to u mnie dwa zderzaki, dwoje drzwi - przednie i tylne wszystko obite i poniszczone przez kogoś .uj wi kogo więc nie macie tak źle Aż się odechciewa rezania, dbasz, myjesz, przychodzisz do auta a tu nowa rysa, tu wgniotka Pewnego czasu jakiś zje...ny dzieciak chodził u mnie po ulicy i urywał lusterka w każdym aucie.W jedna noc prawe w druga lewe... A sąsiad w Mazdzie 6 rano miał tylna wycieraczką wykręconą o 180 stopni... Uroki stawiania na ulicy auta:decayed: Ja bym mu łapy upierdolił.... jak bym złapał to też tak bym zrobił a swoją drogą u mnie też właśnie lusterka urywali nocą
egon47 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Pucol to nie auto od Dogiego AUDI S4 AVANT 99r LIFT 320KM FMIC (3277724205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Pucol to nie auto od Dogiego AUDI S4 AVANT 99r LIFT 320KM FMIC (3277724205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wiem, już to widziałem
egon47 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 ale od Dogiego dalej do sprzedania wisi Oferta - Audi S4 - Witam, wystawiam na sprzedaż swoje Audi jeszcze raz ponieważ poprzedni kupiec się rozmyślił. Samochód po wielu przeróbkach ma m
danielom Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dokladnie, calkiem inne auta. Tamta prawdopodobnie stala dlugo na handel pod sklepem Tomcar w Mikolowie na Rybnickiej.
egon47 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dokladnie, calkiem inne auta. Tamta prawdopodobnie stala dlugo na handel pod sklepem Tomcar w Mikolowie na Rybnickiej. dokladnie samochod od goscia ktory pracowal w Thomas w Mikołowie
danielom Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dokladnie, calkiem inne auta. Tamta prawdopodobnie stala dlugo na handel pod sklepem Tomcar w Mikolowie na Rybnickiej. dokladnie samochod odgosci ktory pracowal w Thomas w Mikołowie :thumbup1:
NerVous Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ciągle pada! Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby:decayed: Czerwone Gitary - Ciągle pada - YouTube
horny devil Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ja bym uważał z tym pojazdem mańka bo jak zostanie psem to się odgryzie
H4mm3R Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ciągle pada! Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby:decayed:Czerwone Gitary - Ciągle pada - YouTube To nie asfalt tylko łyse gumy
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ja bym uważał z tym pojazdem mańka bo jak zostanie psem to się odgryzie Przestań...
tomaszstn Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Pucek, daleko masz do takiego adresu? 44-203 Rybnik, ul. Krucza 5
horny devil Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Pucek, daleko masz do takiego adresu? 44-203 Rybnik, ul. Krucza 5 Co tam wyhaczyłeś??
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Pucek, daleko masz do takiego adresu? 44-203 Rybnik, ul. Krucza 5 6km, to w centrum miasta jak wlatujesz od strony Gliwic, znam sklepik:wink: Co tam kupiłeś PS. Cisnę za 5 minut do roboty PS.2 Nie wiem czy w piątek będę w SG:facepalm:
tomaszstn Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Pucek, daleko masz do takiego adresu? 44-203 Rybnik, ul. Krucza 5 6km, to w centrum miasta jak wlatujesz od strony Gliwic, znam sklepik:wink: Co tam kupiłeś PS. Cisnę za 5 minut do roboty PS.2 Nie wiem czy w piątek będę w SG:facepalm: No właśnie coś mam do odebrania, dałbyś radę ogarnąć temat? Myślałem ze na piątek mi przywieziesz
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Pucek, daleko masz do takiego adresu? 44-203 Rybnik, ul. Krucza 5 6km, to w centrum miasta jak wlatujesz od strony Gliwic, znam sklepik:wink: Co tam kupiłeś PS. Cisnę za 5 minut do roboty PS.2 Nie wiem czy w piątek będę w SG:facepalm: No właśnie coś mam do odebrania, dałbyś radę ogarnąć temat? Myślałem ze na piątek mi przywieziesz Jak nic się nie zmieni to wpadam, ale na 100% nie obiecam
tomaszstn Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ok, jakbyś był w stanie mi to załatwić to będę wdzięczny ---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- Jakby Cię w piątek nie było to też nie ma problemu, wrzucisz do bagażnika i gdzieś się będziemy widzieć
Polko_V Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Grześ > VW POLO SEAT IBIZA AMORTYZATOR SPRĘŻYNA PRZÓD 6Q0 (3300623208) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ...ii...?? Nie podejdzie Tomuś...inna górna poduszka, cięższy silnik i niestety 5 śrub ja mam 4x100 ale... ładne hebelki:naughty:. Teraz cycki urywają te heble...lekko depniesz i plomby na kierownicy, a co dopiero te coś posłał a co do obić to u mnie dwa zderzaki, dwoje drzwi - przednie i tylne wszystko obite i poniszczone przez kogoś .uj wi kogo więc nie macie tak źle Aż się odechciewa rezania, dbasz, myjesz, przychodzisz do auta a tu nowa rysa, tu wgniotka Pewnego czasu jakiś zje...ny dzieciak chodził u mnie po ulicy i urywał lusterka w każdym aucie.W jedna noc prawe w druga lewe... A sąsiad w Mazdzie 6 rano miał tylna wycieraczką wykręconą o 180 stopni... Uroki stawiania na ulicy auta:decayed: Ja bym mu łapy upierdolił.... i nogi z dupska powyrywał...
Rekomendowane odpowiedzi