SebaMC Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dzięki Stasiu za namiar na regeneracje turbin Macie kogoś rzetelnego, kto sprawdziłby turbawke? bo mam tą z AWX'a i ma ona luzy, jak dla mnie dość duże (poprzeczne, które niby mogą być), dlatego wolałbym się poradzić eksperta niż pakować później w remont silnika Delikatny poprzeczny może być, ale nie może być wzdłużny To zakładam
danielom Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dzięki Stasiu za namiar na regeneracje turbin Macie kogoś rzetelnego, kto sprawdziłby turbawke? bo mam tą z AWX'a i ma ona luzy, jak dla mnie dość duże (poprzeczne, które niby mogą być), dlatego wolałbym się poradzić eksperta niż pakować później w remont silnika Delikatny poprzeczny może być, ale nie może być wzdłużny To zakładam Mogę ją obejrzeć jeśli potrzebujesz potwierdzenia, w razie co mozemy porownac z luzami na turbo afn
SebaMC Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dzięki Stasiu za namiar na regeneracje turbin Macie kogoś rzetelnego, kto sprawdziłby turbawke? bo mam tą z AWX'a i ma ona luzy, jak dla mnie dość duże (poprzeczne, które niby mogą być), dlatego wolałbym się poradzić eksperta niż pakować później w remont silnika Delikatny poprzeczny może być, ale nie może być wzdłużny To zakładam Mogę ją obejrzeć jeśli potrzebujesz potwierdzenia, w razie co mozemy porownac z luzami na turbo afn O byłoby super, bo szczerze to moja pierwsza turbawka w rękach i jak na moje oko to ma za duży luz, ale może jestem przewrażliwiony, kiedy i gdzie się umówimy?
danielom Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Czwartek, spor w Żorach Ew jutro bede na Katowicach bo jade po poludniu do Ikei to mzoemy gdzies sie spiknac
horny devil Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 ależ ucieszony:grin: Dzwisz się? Widok deszczu negatywnie wpływa na mój organizm. A już o ujepanym aucie nie wspominam
Polko_V Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 oj tam oj tam... ...a co do bryczki...jak dziś looknąłem swoje, to się z głowę złapałem:bag:
Majkel Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Dobry w ten w końcu słoneczny dzień :decayed:
horny devil Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Dobry w ten w końcu słoneczny dzień :decayed: Widzisz Grzesiu nie tylko ja cieszę się ze słońca
H4mm3R Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 09:18 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ---------- Grześ maszyna od wczoraj już u mnie
horny devil Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Sprzedałeś gwint?? http://a4-klub.pl/kupie-23/kupie-tani-gwint-b5-fwd-276716/
Polko_V Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Dobry w ten w końcu słoneczny dzień :decayed: Widzisz Grzesiu nie tylko ja cieszę się ze słońca :grin: ---------- Post dopisany at 09:18 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ---------- Grześ maszyna od wczoraj już u mnie no to ładnie...nówka cy ta Twoja "poprawiona":wink:??
H4mm3R Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Grześ maszyna od wczoraj już u mnie no to ładnie...nówka cy ta Twoja "poprawiona":wink:?? Moja naprawiona
Rekomendowane odpowiedzi