SebaMC Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Reklama smarta - Sadistic.pl Biera smarta
Bulik Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Reklama smarta - Sadistic.pl Biera smarta :polew::polew:
Mario22 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Same kapelony ... wszyscy zarobieni ...ja tez 2 zmiany
Majkel Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 jeszcze mojego kapelona tu dzisiaj nie było
tomaszstn Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Same kapelony ... wszyscy zarobieni ...ja tez 2 zmiany Siemka. Gdzie tam, ja mam wolne i właśnie z Żor wróciłem
diman Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Tomek widziałem cię ja pomykałeś do Żor na spota na wysokości ronda niedaleko autobany
tomaszstn Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Tomek widziałem cię ja pomykałeś do Żor na spota na wysokości ronda niedaleko autobany ?????? jakiego ronda??????? Ja jechałem A1 od Zabrza aż do Żor i tak samo z powrotem
diman Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Tomek widziałem cię ja pomykałeś do Żor na spota na wysokości ronda niedaleko autobany ?????? jakiego ronda??????? Ja jechałem A1 od Zabrza aż do Żor i tak samo z powrotem no i tak właśnie było tylko jak zjeżdżasz z A1 w stronę Żor jest parę rond i na jednym z pierwszych cię wyczaiłem
Polko_V Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 To czemu się nie dołączyłeś ...szoł piechty...
diman Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 To czemu się nie dołączyłeś bo jechałem z roboty z Pszczyny i to z 5 chłopami na pokładzie a tak po za tym to kiedy termin na szyby
tomaszstn Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 No nie wiem, teraz będę 3 dni w pracy, w poniedziałek mogę tam podjechać, SebaMc jeszcze chyba będzie mam nadzieję i jeszcze parę osób pisało na PW, jak będzie z 5 furek to już ok. Napiszę w wątku jakie terminy będą dostępne i sobie każdy coś wybierze
diman Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 nooo............ było wpaść Padre ale jak wracałem z roboty to było już po 19 a jeszcze do Gliwic na bazę odstawić busa i w chacie byłem przed 20 więc raczej już się nie opłacało mi tam jechac bo bym się przywitał i musiał wracać
diman Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 No nie wiem, teraz będę 3 dni w pracy, w poniedziałek mogę tam podjechać, SebaMc jeszcze chyba będzie mam nadzieję i jeszcze parę osób pisało na PW, jak będzie z 5 furek to już ok. Napiszę w wątku jakie terminy będą dostępne i sobie każdy coś wybierze ok spoko nie pali się tak pytałem
Rekomendowane odpowiedzi