tomaszstn Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Miron, ja bym był zainteresowany ubezpieczeniem, bo wybieram się ubezpieczyć od roku i wybrać się nie mogę Pierdziel ubezpieczenie, lepiej na szybki wydaj kasę
H4mm3R Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 10:42 ---------- Poprzedni post napisany at 10:38 ---------- Miron, ja bym był zainteresowany ubezpieczeniem, bo wybieram się ubezpieczyć od roku i wybrać się nie mogę Ja mam lepsze 190zł/ na rok i jesteś na 100tysi ubezpieczony, za dzień pobytu w szpitalu wypłacają 100zł
SebaMC Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Miron, ja bym był zainteresowany ubezpieczeniem, bo wybieram się ubezpieczyć od roku i wybrać się nie mogę Pierdziel ubezpieczenie, lepiej na szybki wydaj kasę Przed chwilką ukręciłem zawór z odpowietrzania hampli przy zacisku bo był zapieczony i jeśli odpowietrzanie przez przewód nic nie dał to kasa na szybki będzie przeznaczona na zacisk
kokos_a4 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Siema. Panowie nie macie kogoś chętnego na taki zestaw fele BBS 16" z oponami michelin energy saver (zostało mi po moim GTI-ku) wszystkie info w ogłoszeniu: VW Golf GTI 5x100 16 cali BBS 205/55/R16 MICHELIN NOWE!!! Knurów ? Tablica.pl
tomaszstn Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Miron, ja bym był zainteresowany ubezpieczeniem, bo wybieram się ubezpieczyć od roku i wybrać się nie mogę Pierdziel ubezpieczenie, lepiej na szybki wydaj kasę Przed chwilką ukręciłem zawór z odpowietrzania hampli przy zacisku bo był zapieczony i jeśli odpowietrzanie przez przewód nic nie dał to kasa na szybki będzie przeznaczona na zacisk Zacisk kosztuje 30zł więc bez przesady
cptolgierd Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Panowie, czyje to? Auto Komis "LUX", Audi A4 KLIMATRONIK BOSE SKÓRA - otoMoto.pl Czemu tak tanio? Generalnie kiedyś pracowałem w innym komisie i braliśmy od niego kilka tańszych samochodów na handel, mechanicznie były spoko, głównie to blacharka była do zrobienia.
Matek Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Dzwoniłem przed chwilą bo tata jest zainteresowany. I chyba sie przejedziemy oblukać klubowicz nieustalony
Bulik Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Miron, ja bym był zainteresowany ubezpieczeniem, bo wybieram się ubezpieczyć od roku i wybrać się nie mogę Pierdziel ubezpieczenie, lepiej na szybki wydaj kasę Przed chwilką ukręciłem zawór z odpowietrzania hampli przy zacisku bo był zapieczony i jeśli odpowietrzanie przez przewód nic nie dał to kasa na szybki będzie przeznaczona na zacisk na takie odpowietrzenie są knify panie , nie pękaj...... to drinek pyk
SebaMC Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Miron, ja bym był zainteresowany ubezpieczeniem, bo wybieram się ubezpieczyć od roku i wybrać się nie mogę Pierdziel ubezpieczenie, lepiej na szybki wydaj kasę Przed chwilką ukręciłem zawór z odpowietrzania hampli przy zacisku bo był zapieczony i jeśli odpowietrzanie przez przewód nic nie dał to kasa na szybki będzie przeznaczona na zacisk na takie odpowietrzenie są knify panie , nie pękaj...... to drinek pyk Jakie? ja pomyślałem chwilkę i wpadłem na pomysł coby połączyć pompowanie nożnym z naciągnięciem ręcznego, ale na nic się to zdało, a jakie masz inne sposoby? jak możesz to dryndnij albo puść strzałke to ja oddzwonie 796-106-634
Bulik Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Miron, ja bym był zainteresowany ubezpieczeniem, bo wybieram się ubezpieczyć od roku i wybrać się nie mogę Pierdziel ubezpieczenie, lepiej na szybki wydaj kasę Przed chwilką ukręciłem zawór z odpowietrzania hampli przy zacisku bo był zapieczony i jeśli odpowietrzanie przez przewód nic nie dał to kasa na szybki będzie przeznaczona na zacisk na takie odpowietrzenie są knify panie , nie pękaj...... to drinek pyk Jakie? ja pomyślałem chwilkę i wpadłem na pomysł coby połączyć pompowanie nożnym z naciągnięciem ręcznego, ale na nic się to zdało, a jakie masz inne sposoby? jak możesz to dryndnij albo puść strzałke to ja oddzwonie 796-106-634 przez tel nie ogarniemy ,,,,możemy się kliknąć to poradzimy ...(zacisk trzeba wyjąc cały)
SebaMC Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Miron, ja bym był zainteresowany ubezpieczeniem, bo wybieram się ubezpieczyć od roku i wybrać się nie mogę Pierdziel ubezpieczenie, lepiej na szybki wydaj kasę Przed chwilką ukręciłem zawór z odpowietrzania hampli przy zacisku bo był zapieczony i jeśli odpowietrzanie przez przewód nic nie dał to kasa na szybki będzie przeznaczona na zacisk na takie odpowietrzenie są knify panie , nie pękaj...... to drinek pyk Jakie? ja pomyślałem chwilkę i wpadłem na pomysł coby połączyć pompowanie nożnym z naciągnięciem ręcznego, ale na nic się to zdało, a jakie masz inne sposoby? jak możesz to dryndnij albo puść strzałke to ja oddzwonie 796-106-634 przez tel nie ogarniemy ,,,,możemy się kliknąć to poradzimy ...(zacisk trzeba wyjąc cały) Czyli chcesz wykręcić resztkę odpowietrznika? są wykrętaki, myślałem o tym, zobaczymy jak dalej te heble będą się zachowywały, miałem tak w skodzie i po paruset km się uspokoiło Audi RS4 - Sadistic.pl enjoy
Rekomendowane odpowiedzi