SebaMC Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Oferta - Audi S4 - SAMOCHÓD SPROWADZONY,BEZWYPADKOWY.TECHNICZNIE W B.DOBRYM STANIE.SILNIK I ZAWIESZENIE BEZ ZARZUTU.ZADRAPANIA WIDOCZNE NA ZDJĘCIACH.SOL ya pierłolę ...to ja za swoją bym musiał wystawić (jakbym) za 8 "koła":facepalm: :polew: Kuwa, jak tak eSe moszna zniszczyć Włosi to jednak są frendzle
tomaszstn Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 gdzie tu w okolichach kupie w jakis dobry pieniadzach opony dla ojca do passka potrzebne 205/60/15 Już dzwonię pomysl nad cena i mi jutro powiedz Dokładnie to sprawdzę i Ci powiem, jeśli by się jednak uparł na ten rozmiar to w pracy mam możliwość taniej załatwić ale i tak się średnio opłaca. Najlepiej chyba na : Ceneo - porównanie cen, sklepy, perfumy, agd, rtv, komputery
Polko_V Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 to są makaroniarze...nie przewidywalni jak spageti ta talerzu... :decayed:
tomaszstn Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Egon np: Opony Nokian V 205/60R15 91V - Ceneo.pl
horny devil Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Egon ja mam 4 szt takich jak potrzebujesz 2 bardzo dobre a dwie troszkę słabsze ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- idę zrobić foto i pomierzyć jak zainteresowany ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- 2x Dunlop sp sport fastresponse mają 5mm a więc jakieś 3mm zużyte. 2x Barum Bravuris 4mm a więc połowa nowej DOT nie sprawdziłem Foto jak zainteresowany podeśle Ci na mail jak podasz
H4mm3R Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Oferta - Audi S4 - SAMOCHÓD SPROWADZONY,BEZWYPADKOWY.TECHNICZNIE W B.DOBRYM STANIE.SILNIK I ZAWIESZENIE BEZ ZARZUTU.ZADRAPANIA WIDOCZNE NA ZDJĘCIACH.SOL ya pierłolę ...to ja za swoją bym musiał wystawić (jakbym) za 8 "koła":facepalm: :polew: Kuwa, jak tak eSe moszna zniszczyć Włosi to jednak są frendzle Się pomaluje i będzie lala ---------- Post dopisany at 10:26 ---------- Poprzedni post napisany at 10:24 ----------
horny devil Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Fotka z prac. Niestety jeden amor dalej nie odpuszcza
Guregoru Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 A mnie jednak dzisiaj nie będzie... znowu
Rekomendowane odpowiedzi