H4mm3R Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Mam podłokietnik ale z oberwanym zatrzaskiem ile? z łapa?? Z łapą, materiał, a po ile chodzą?
H4mm3R Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 5zł Do forda, to tanio ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- Na allegro 120-200zł
egon47 Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Mam podłokietnik ale z oberwanym zatrzaskiem ile? z łapa?? Z łapą, materiał, a po ile chodzą? ostatnio byl dobry za 140 ale zwineli mi sprzed nosa ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Pisz PW ile chcesz
tomaszstn Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 5zł Do forda, to tanio - Do Forda dopiero są drogie części
horny devil Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Dzisiejszy dzięń :wallbash: Pierścień zamówiony w ASO. Pytanie odnośnie piast czy jak jest za dużo smaru albo za duży luz to będzie się grzała?? Już sam nie wiem co z tym padłem robić
horny devil Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Rankiem Jest lepiej. Rano odstawiłem auto do mechaniora a piasty po trasie zabrze - GL ledwo letnie więc chyba zaczyna coś działać Byle moja koronka ABS zawitała do lelka dziś to będę happy
Rekomendowane odpowiedzi