A4-Tomek Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 ja mam nocki i w sumie mógłbym wpaść dawno mnie coś nie było
Polko_V Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Piotrek i jak się jechało...?? Była odcinka na ślimakach...??
Bulik Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 No to wyruszam- zobaczę kogo zastanę. teraz napisz kogo zapamiętałeś :polew::polew::polew::polew: melduję się i ja
horny devil Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Piotrek i jak się jechało...?? Była odcinka na ślimakach...?? Jest super W bokach nie zapiera się już lusterkami. Jest twardo i sztywno. Buda trzeszczy aż miło. Zobaczę jeszcze jutro jak ten złom z bagaja wytargam. Szkoda że tyle ta zawiech u mnie przeleżała bo dawno trzeba było to montować . Jeszcze raz wielki pokłon za montaż wszystkiego i instrukcję P.S. Dzięki za spota
Arturoo Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 .....dziekówa za wspólną biesiadę Miło bylo poznać Tygrys
egon47 Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Bulik masz tu obwódke grilla czarna jak u mnie wygladalo
tomaszstn Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Któremu Sebie Hamer coś obiecał bo mam w bagażniku ale dziś nie mogłem przyjechać bo do pracy musiałem iść
Polko_V Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Piotrek i jak się jechało...?? Była odcinka na ślimakach...?? Jest super W bokach nie zapiera się już lusterkami. Jest twardo i sztywno. Buda trzeszczy aż miło. Zobaczę jeszcze jutro jak ten złom z bagaja wytargam. Szkoda że tyle ta zawiech u mnie przeleżała bo dawno trzeba było to montować . Jeszcze raz wielki pokłon za montaż wszystkiego i instrukcję P.S. Dzięki za spota teraz to ładnie wygląda:smiley:...i jak ja to mówię: "i niech się turla...":decayed: A właśnie...zapomniałem
H4mm3R Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Któremu Sebie Hamer coś obiecał bo mam w bagażniku ale dziś nie mogłem przyjechać bo do pracy musiałem iść SebaA4
egon47 Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Któremu Sebie Hamer coś obiecał bo mam w bagażniku ale dziś nie mogłem przyjechać bo do pracy musiałem iść SebaA4 Tomek znalazles ten podłokietnik ??
Rekomendowane odpowiedzi