horny devil Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Chyba pada mi procek w liczniku. Dzisiaj w sumie przy jak zjechałem z autostrady aż pod garaż temp mi pokazało 100stopni a na kanale 51 w klimagtroniku 82.Musze założyć stary licznik na kilka dni i zobaczymy co będzie:facepalm: Na licznik i na ecu są inne odczyty, więc możliwe, że czujnik szaleje, a na klimatroniku na jakim kanale sprawdzasz?51 to temp silnika, a 49 wody siema:hi: No właśnie pamiętałem tylko że 51 to temp silnika i zwykle mam tam ok 82-83 stopnie. W zimie max 87 i spadało czyli otwierał się duży obieg. Wydaje mi się że licznik mówi pomału papa bo przed wczasami na vagu wyskoczył mi błąd wskaźnika paliwa a temp na wskaźniku też nigdy nie była 90st tylko tak lekko ponad 85 pokazywało. Ehhhh drugi licznik z fis na złom będzie :/
dejvgliwice Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 dejvgliwice popraw ten swój podpis, bo trochę odbiega od wytycznych w regulaminie już zmienione
horny devil Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Panowie jakie amorki polecacie do tych moich Beibechów -30?? Dzisiaj jechałem na pusto do krakowa i na moście mało nie skończyłem na bandzie. Musze zrobić tą zwiechę bo tył pływa/ucieka i jest to mocno niebezpieczne. Chcę coś nowego ale w pieniądzach normalnych. Jakieś linki uwagi?? Arturoo wiem że sporo tego testował ;p
horny devil Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Sportowe, o niższym skoku. heh chodziło mi o coś bardziej konkretnego
H4mm3R Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Sportowe, o niższym skoku. heh chodziło mi o coś bardziej konkretnego Zawieszenie A-Z SKLEP TUNING : najlepszy sklep z czciami do tuningu, filtry, halogeny, kierunkowskazy, lampy, rozprki, produkty najwyszej jakoci!
Majkel Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 dzięki za życzenia raz jeszcze!!!! :drunk:
Arturoo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Panowie jakie amorki polecacie do tych moich Beibechów -30?? Dzisiaj jechałem na pusto do krakowa i na moście mało nie skończyłem na bandzie. Musze zrobić tą zwiechę bo tył pływa/ucieka i jest to mocno niebezpieczne. Chcę coś nowego ale w pieniądzach normalnych. Jakieś linki uwagi?? Arturoo wiem że sporo tego testował ;p Pane ja miałem o tyle prościej ,że do Q szukałem....jeżdżę na tych esowych i jak dla mnie bomba...sztywno ,ciasno w łukach idzie śmigać..... a komfort bardzo dobry....trochę stracił przy sprężynach Weitec'a ale dalej dla mnie super
horny devil Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Panowie jakie amorki polecacie do tych moich Beibechów -30?? Dzisiaj jechałem na pusto do krakowa i na moście mało nie skończyłem na bandzie. Musze zrobić tą zwiechę bo tył pływa/ucieka i jest to mocno niebezpieczne. Chcę coś nowego ale w pieniądzach normalnych. Jakieś linki uwagi?? Arturoo wiem że sporo tego testował ;p Pane ja miałem o tyle prościej ,że do Q szukałem....jeżdżę na tych esowych i jak dla mnie bomba...sztywno ,ciasno w łukach idzie śmigać..... a komfort bardzo dobry....trochę stracił przy sprężynach Weitec'a ale dalej dla mnie super Czyli lipton
Arturoo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Do gwintu też nie mam odniesienia bo na komfortowym nie miałem okazji jechać
H4mm3R Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Panowie jakie amorki polecacie do tych moich Beibechów -30?? Dzisiaj jechałem na pusto do krakowa i na moście mało nie skończyłem na bandzie. Musze zrobić tą zwiechę bo tył pływa/ucieka i jest to mocno niebezpieczne. Chcę coś nowego ale w pieniądzach normalnych. Jakieś linki uwagi?? Arturoo wiem że sporo tego testował ;p Pane ja miałem o tyle prościej ,że do Q szukałem....jeżdżę na tych esowych i jak dla mnie bomba...sztywno ,ciasno w łukach idzie śmigać..... a komfort bardzo dobry....trochę stracił przy sprężynach Weitec'a ale dalej dla mnie super Czyli lipton Kup z MTSa kpl na tył za 250zł, jest gwarancja 24m. Do końca życia i tak tym nie będziesz jeździć
Rekomendowane odpowiedzi