johnnythebest Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Panowie 5 października przyszło zmienić mi stan cywilny, tak więc szukam fajnej furmanki do podwózki pod kościół i na sale Zna ktoś kogoś z fajnym furaczem który by był chętny na coś takiego? Nie ukrywam że najlepiej pasowała by A4, A6 albo A8 Wiadomo że nic za friko
horny devil Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Panowie 5 października przyszło zmienić mi stan cywilny, tak więc szukam fajnej furmanki do podwózki pod kościół i na sale Zna ktoś kogoś z fajnym furaczem który by był chętny na coś takiego? Nie ukrywam że najlepiej pasowała by A4, A6 albo A8 Wiadomo że nic za friko Jakaś nowa/stara "twarz"
Arturoo Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Panowie 5 października przyszło zmienić mi stan cywilny, tak więc szukam fajnej furmanki do podwózki pod kościół i na sale Zna ktoś kogoś z fajnym furaczem który by był chętny na coś takiego? Nie ukrywam że najlepiej pasowała by A4, A6 albo A8 Wiadomo że nic za friko Gadaj z mironem ...ma co prawda golasa ale b8
johnnythebest Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Hehe dobry golas nie jest zły A miron bywa chętny na takie akcje?
johnnythebest Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Ma w tym wprawę Dzięki za info, zaraz do niego napisze
H4mm3R Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Hehe dobry golas nie jest zły A miron bywa chętny na takie akcje? Pod warunkiem że masz dużo wódki
johnnythebest Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Hehe dobry golas nie jest zły A miron bywa chętny na takie akcje? Pod warunkiem że masz dużo wódki Hehe mam bo troche osób mi odmówiło więc jest rezerwa
horny devil Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Hehe dobry golas nie jest zły A miron bywa chętny na takie akcje? Pod warunkiem że masz dużo wódki Hehe mam bo troche osób mi odmówiło więc jest rezerwa To wprosimy się klubem
SebaMC Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Hehe dobry golas nie jest zły A miron bywa chętny na takie akcje? Pod warunkiem że masz dużo wódki Hehe mam bo troche osób mi odmówiło więc jest rezerwa To wprosimy się klubem Jestem za!
johnnythebest Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Hehe to chyba muszę na ostatnia chwilę nową wiekszą sale szukać
Polko_V Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Maniek... czeka Nas curvvva szloga:decayed: i nie trzeba jechać "kącek za wrocław":kox:
horny devil Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Maniek... czeka Nas curvvva szloga:decayed: i nie trzeba jechać "kącek za wrocław":kox: Maniek u wroga
horny devil Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 :polew::polew::polew::polew: No co??
horny devil Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 "u wroga" :polew: No co wojna się skończyła a my dalej pracujemy dla nich jak jakieś "murzyny"
Majkel Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Maniek... czeka Nas curvvva szloga:decayed: i nie trzeba jechać "kącek za wrocław":kox: najwyży pojadymy przez Kraków, żeby za krótko trasa nie wyszła ---------- Post dopisany at 01:50 ---------- Poprzedni post napisany at 01:49 ---------- Maniek... czeka Nas curvvva szloga:decayed: i nie trzeba jechać "kącek za wrocław":kox: Maniek u wroga wróg nie wróg, byle płaci dzisiaj nie umiałem zrobić najkrótszej trasy z możliwych bez przerwy, masakra żeby się przestawić po 3 tygodniach laby... Aleeee... byle do 14-go i wpadam na weekend do PL
Rekomendowane odpowiedzi